Luka Šamanić (©AFP)
Luka Šamanić (©AFP)

Konfuzija u Istanbulu: Šamanić otputovao u Hrvatsku, Fener želi Birča?

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.09.24. | 20:20

Klub se oglasio povodom ovih spekulacija

Dugo je mirovao Fenerbahče i ništa se praktično nije dešavalo na tržištu, a onda je u jednom danu nastala totalna konfuzija.

Naime, turski mediji pisali su da Fenerbahče namerava da se rastane sa Lukom Šamanićem i umesto njega dovede Kema Birča. Iz kluba su se oglasili povodom ovih spekulacija, uz navode da je Šamanić otputovao kući u Hrvatsku iz privatnih razloga još 6. septembra.

Izabrane vesti

“Pratimo celu situaciju i narednih dana oglasićemo se povodom statusa našeg košarkaša. Sve ćemo izneti javno“, poručili su iz Fenera.

Šamanić je pre nešto više od mesec dana stigao u Fenerbahče posle epizode u Juti Džez gde je imao 4,1 poen i 2,4 skoka na 43 utakmice.

Istovremeno sada kruže priče da je turski šampion naciljao Kema Birča. On se u evropsku košarku vratio početkom ove godine – nastupao ranije za turski Ušak i Olimpijakos – pošto je potpisao za Đironu za koju je nastupao u ACB ligi i beležio 8,8 poena uz 5,7 skokova. Ovog leta predstavljao je Kanadu na Olimpijskim igrama i imao učinak od 3,3 poena uz 2,5 uhvaćenih lopti.



tagovi

KK FenerbahčeLuka ŠamanićKem BirčKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara