MOZZART na dar Čačanima - da mali klubovi prerastu u velikane

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.02.20. | 09:10

Donirane po dve garniture sportske opreme FK Sloboda i ŽRK Košutnjak

Da kompanija MOZZART brine o takozvanim manjim klubovima iz unutrašnjosti Srbije, dokazala je po ko zna koji put, jer je nedavno donirala sportsku opremu u akciji “Novi dresovi za nove šampione”. Sa po dva kompleta sportske opreme Mozzart je ponovio FK “Sloboda” i ŽRK “Košutnjak” iz Čačka.

Bili smo na oba uručenja. U “plavoj hali”, u Atenici, Rada Krivokuću smo zamolili za nekoliko rečenica o stanju u ženskom rukometu.
“Mislim da u Čačku funkcioniše jedino još ‘Košutnjak’ od ženskih rukometnih klubova. Devojčice su se okrenule uglavnom ka odbojci. Ako se i mi ne izborimo, ženska deca neće imati gde da treniraju rukomet. Još uvek postoji interesovanje, a dobra vest je da mi ne naplaćujemo članarinu, opremu…”, kaže Krivokuća.

Izabrane vesti

Dakle, Mozzartova donacija vam je dobro došla?
“Pre svega, zahvaljujem poznatoj kompaniji na donaciji sportske opreme. To će nam biti dovoljno za naše rukometašice koje se takmiče u Prvoj ligi regiona Zapad. Velika je regija sa dosta putovanja, ali smo prvi deo sezone okončali kao četvrti. Sad se nadamo da ćemo na kraju završiti kao drugoplasirani. Imamo kvalitet za tu poziciju”.

Trenirate u “plavoj hali” gde su vam i prostorije. Gde još?
“Pokušavamo, i imamo obećanja za neke termine u hali 'Zračak'. Najviše zbog dece koja gravitiraju tom delu Čačka. Nadamo se i terminima u OŠ 'Ratko Mitrović', kad njihova sala bude završena, jer će imati uslove za rukomet. Još jednom dugujemo zahvalnost Mozzartu za opremu koju smo dobili”, zaključuje Krivokuća.

 PIŠE: Đurđe  MEČANIN
FOTO: Saša TANASKOVIĆ


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara