Kodi Miler Mekintajer (©Star Sport)
Kodi Miler Mekintajer (©Star Sport)

Kodi Miler Mekintajer blizu potpisa sa Zvezdom!

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 07:58

Jutarnja transfer bomba sajta Basket News

U sredu uveče košarkaška sezona u Srbiji završila se na najčudninji način, Crvena zvezda kompletirala triplu krunu i ostala apsolutni vladar Srbije i regiona, a već sledećeg jutra aktivirana je transfer bomba - Kodi Miler Mekintajer na pragu je potpisa!

Urednik specijalizovanog košarkaškog portala Basket News Donatas Urbonas otkriva da je američki plejmejker sa bugarskim papirima nadomak parafiranja dvogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Nekadašnji plejmejker Partizan Mozzart Beta ima još jednu godinu ugovora sa Baskonijom, ali pošto ima otkupnu klauzulu u ugovoru, prelazak u Crvenu zvezdu može da se izvede nesmetano.

Tim iz Vitorije je navodno pokušao da ispregovara nove uslove sa vrsnim plejmejkerom, ali nije mogla da se nosi sa ponudom sa Malog Kalemegdana, piše Basket News.

Kodi Miler Mekintajer je ispisao istoriju u sezoni za nama pošto je postao tek treći košarkaš koji je zabeležio tripl-dabl u Evroligi. Bilo je to u susretu sa Asvelom protiv koga je skupio po 11 poena i skokova, te 20 asistencija što je novi rekord takmičenja. Podsetimo, njemu je ovo bila prva godina u evropskoj košarkaškoj eliti.

Evroligu je okončao sa 9,6 poena, 7,3 asistencije i 4,4 skoka, a bio je među najzaslužnijima što je Baskonija igrala četvrtfinale Evrolige. U četvrtfinalu sa Real Madridom imao je prosek od 14,7 poena, osam završnih dodavanja i 5,7 asistencija. Ostao je na samo tri asistencije od rekorda Nika Kalatesa po broju podeljenih dodavanja u jednoj sezoni.

Crvena zvezda od plejmejkera pod ugovorom ima Jaga dos Santosa, a tu je i Miloš Teodosić čiji se ugovor završava ali navijači žele njegov ostanak.


tagovi

Kodi Miler MekintajerKK Crvena zvezdaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara