Slobodan Klipa (©KK Crvena zvezda)
Slobodan Klipa (©KK Crvena zvezda)

Klipa napustio Zvezdu i otišao u Kinu, menja ga Jorović

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.22. | 18:19

Doskorašnji asistent u stručnom štabu srpskog šampiona u novoj ulzo

Posle višegodišnjeg rada na mestu koordinatora mlađih selekcija, kao i trenera juniorskih i kadetskih ekipa Crvene zvezde, Slobodan Klipa odlazi na novi trenerski posao u Kini.

On preuzima funkciju korodinatora svih mlađih selekcija i ekipe za igrače do 19 godina kineskog kluba Ćingdao, a za novog trenera juniorskog tima KK Crvena zvezda postavljen je nekadašnji igrač našeg kluba i pomoćnik u prethodnom stručnom štabu Zvezde Branko Jorović.

Izabrane vesti

Tokom rada Slobodana Klipe mlađe selekcije crveno-belih osvojile su brojne titule prvaka Srbije i nacionalnih kupova, ali i stasao veliki broj talentovanih dečaka, koji su kasnije stigli i do seniorskog tima Zvezde, ali i ostalih brojnih klubova širom Evrope.

Kruna su brojne pobede na kvalifikacionim turnirima Evrolige, učešća na završnim turnirima EL i finala u Madridu, Berlinu, kao i titula prvaka juniorske Evrolige u Milanu 2014. godine.

"KK Crvena zvezda i ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Slobodanu Klipi na svemu što je uradio tokom svakodnevnog rada u mlađim selekcijama našeg kluba koji je trajao više od jedne decenije, i poželi mu puno sreće, zdravlja i uspeha na novom poslu", stoji u saopštenju Zvezde.


tagovi

KK Crvena zvezdaSlobodan KlipaBranko Jorović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara