Foto: KK Partizan Mozzart Bet
Foto: KK Partizan Mozzart Bet

KK Partizan Mozzart Bet prvi košarkaški klub u Evropi koji lansira NFT kolekciju

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.10.22. | 16:38

Večeras od 20h putem zvanične mobilne aplikacije kluba

Novine u KK Partizan Mozzart Bet. Idu crno-beli u korak sa vremenom, idu i ispred ako ćemo se fokusirati isključivo na košarkaške klubove Starog kontinenta. Naime, Partizan će večeras od 20h putem zvanične mobilne aplikacije kluba lansirati NFT kolekciju inspirisanu osvajanjem Evrolige 1992. godine. U njoj će se naći 15 umetnina iz slavne godine - 12 fotografija šampiona iz Istanbula i tri video snimka najemotivnijih momenata!

Na ovaj način, Partizan Mozzart Bet postaje prvi košarkaški klub u Evropi koji na tržište plasira svoja NFT dobra. Nakon tokena, sada je vreme došlo za novi digitalni korak!

Izabrane vesti

Za sve one koji se pitaju kako do NFT-a, evo i objašnjenja. Svaki navijač može učestvovati u licitaciji i postati vlasnik autorskih prava odabranog NFT-a. Prava se potvrđuju putem digitalnog koda koji se dobija pri samoj kupovini. Od trenutka prve ponude, licitacija traje 48 sati, da bi sa istekom predviđenog vremena ponuđač najveće vrednosti postao vlasnik autorskih prava.

Prva NFT kolekcija, ujedno je i najava nastavka saradnje sa kompanijom Blocksport, uz čiju pomoć će crno-beli lasirati nove NFT kolekcije u budućnosti.


tagovi

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara