Slika za zaborav iz Minska

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.04.20. | 20:54

Svetski najiščekivanija utakmica dana igrana pred manje od 500 gledalaca na Olimpijskom stadionu kapaciteta 22.000

Kako je život prevrtljiv i težak, uveravamo se poslednjih dana u borbi sa nevidljivim neprijateljem. Svakodnevna rutina od odlaska na posao, preko kafice sa prijateljima ili piva sa drugarima sada deuje daleko. Čak i strano.

Naravno, i bez toga se može (dobro, ne baš bez posla), ali neke stvari nikako ne idu. A to je da svetski najiščekivanija fudbalska utakmica dana bude igrana pred manje od 500 gledalaca! Naravno, u pitanju je meč trećeg kola beloruske lige između Dinama iz Minska i Torpedo BelAZa (2:0).

Izabrane vesti

A tamo slika za zaborav. Zaista lep Olimpijski stadion kapaciteta 22.000, a na njemu tačno 411 gledalaca. Od toga samo pet navijača gostujućeg tima, što se u suštini i očekivalo pošto su fanovi ekipe iz Žodina najavili da će ignorisati mečeve koje igra njihov klub.

Na ulazu u stadion svima je merena temperatura i davan im je antiseptik za ruke, a hostese su pitale ljude kako se osećaju. Većina ih je došla tik pred početak susreta i sedeli su držeći distancu, što i nije bilo teško s obzirom na preko 21.500 slobodnih mesta za biranje. 

Na kraju krajeva proći će i ovo, a sada je najvažnije da je prošao kec na Dinamo!

(Foto: via Youtube)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara