Na japanski pogon

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.03.20. | 10:44

Singapurska filijala Albireks Nigate gostuje Tanjongu

Virus korona paralisao je gotovo čitav svet, ali i dalje ima liga u kojima se lopta kotrlja, iako se ovaj broj smanjio nakon što su i Turci i Brazilci zaustavili sve sportske aktivnosti. Elem, danas su na programu utakmice u Belorusiji, Singapuru, Australiji, Hong Kongu i Palestini pa imajte to na umu pri sastavljanju tiketa.

U Singapuru će snage odmeriti Tanjong Pagar i Albireks Nigata (12.45).

Panteri iz Singapura su ekipa koja je u najjačem takmičenju Singapura od ove sezone, a u njoj nije sjajno startovala. Odigrali su dve utakmice, na jednoj su remizirali, a drugu su izgubili. Gradski rival Nigata je prošlu sezonu završio na 4. mestu, u takođe dva odigrana meča ima jedan trijumf i jedan nerešen ishod. Poslednji put ovi rivali sreli su se pre šest godina, a Nigata je u većini slučajeva izlazila kao pobednik.

Izabrane vesti

Gosti su satelit-klub japanske Albireks Nigate, a u Premijer ligi Singapura nastupaju od 2004, kada su čelnici takmičenja dozvolili stranim ekipama da učestvuju kako bi se podigla gledanost. Titulu su osvajali 2016, 2017. i 2018, pa je jasno zašto su favoriti protiv Jaguara. Upravo su dva Japanaca, Nišiguči i Taniguči najveće uzdanice Albireksa dosad sa dva postignuta gola.

SINGAPUR 1

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara