PET NA PET – Đorđe Vujisić: Budućnost ima posebno mesto u srcu, ali porodično ništa bez Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.04.20. | 08:17

Nekadašnji košarkaš ističe da obožava večite derbije između Partizana i Zvezde!

Nakon okončanja košarkaške karijere odlučio je da se posveti pozivu agenta. Deo je agencije Life Sports International koji pokriva NBA ligu i Evropu. Agencija zastupa ozbiljan broj vrhunskih NBA igrača i igrača u jakim evropskim ligama. Počev od nekadašnje velike zvezde Barona Dejvisa, Marćina Gortata, pa do NBA senzacije Paskala Siakama. Tu su Tomas Brajant,Džorž Hil, Šakil Harison , Kevom Luni,Erik Mika,Volt Lemon… Dok na evropskom tlu zastupaju Džeferi Tejlora, Miroslava Raduljicu, Ognjena Kuzmića, Čarls Džeksona…

Đorđe Vujisić dao je odgovore na naših pet pitanja.

Izabrane vesti

1.Da li ste se svojevremeno pored košarke bavili nekim  sportskim aktivnostima i kojim?
“Počeo sam sa košarkom koja je i ostala sport kojim sam se bavio do svoje 20. godine. Krenuo sam u školi košarke ‘Morača’, tadašnjeg trenera Dragana Ivanovića, sa nepunih šest godina.Kasnije sam nastavio u mlađim kategorijama Budućnosti i seniorskom timu Danilovgrada”.

2.Ko vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
“Lebron Džejms je bio i ostao igrač koji mi je omiljen”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?
“Zbog prirode mog posla jedno teško pitanje. Budućnost ima posebno mesto u mom srcu jer sam bio član tog tima. Dok sam bio mlađi sa mojom porodicom sam pratio ekipu Partizana. Naročito, zbog mog pokojnog strica koji je bio veliki simpatizer Partizana”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“ Mnogo je utakmica koje pamtim. Međutim, uvek volim da pogledam derbije između Partizana i Crvene zvezde.Ti mečevi uvek imaju posebnu draž”.

5. Zašto ste se opredelili za posao agenta?
“Nakon završetka košarkaške karijere jednostavno sam doneo tu odluku.  Deo sam poznate agencije koja zastupa ozbiljan broj vrhunskih NBA igrača i igrača u jakim evropskim ligama. Sigurno, za ljubitelje košarke sa Balkana dva igrača su posebno interesantna Kevin Panter i Lorenco Braunn. Takođe, ističem da je klijent naše agencije mladi crnogorski trener Petar Mijović koji je ove sezone zabeležio dobre rezultate sa ekipom Budućnosti”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu  koja dolazi iz Lige šampiona, simulacija, JUVENTUS (SIM) – LION(SIM). Olimpik je slavio sa 1:0 u prvom okršju osmine finala. Realan je prolazak Juventusa u narednu rundu. Stara dama dobila je u nacionalnom šampionatu, a Lil je dobio Lion sa 1:0. Sve se dešavalo na poslednjim utakmicama.

“Možda pobeda Juventusa”.

Pišu: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara