Kevin Panter briljira u Dru ligi

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 11:41

Bivši kapiten Partizana se vredno sprema za novu sezonu u kojoj će nositi dres Barselone

Kevin Punter se nalazi na letnjem odmoru, ali na košarku ne zaboravlja. Doskorašnji kapiten Partizana, a od naredne sezone novi bek Barselone ne odstupa od svoje rutine. Želi da u Kataloniju stigne u vrhunskoj formi pa zato i učestvuje u mečevima Dru lige, takmičenju koje se održava u Los Anđelesu svakog leta od 1973. godine i u kojem zajedno igraju amateri i profesionalci bilo da su bivši NBA igrači, studenti ili Amerikanci koji igraju u Evropi.

Panter je i dok je nosio crno-beli dres redovno učestvovao, što mu je pomagalo da sezonu dočeka što spremniji. Prema snimcima koji kruže internetom, deluje da će na početku priprema biti jedan od spremnijih u taboru španskog velikana.

Izabrane vesti

Pre nekoliko dana je nastupao za ekipu "Undisputed Legends", kojoj je pomogao da ostvari pobedu nad Džedijem 103:78. Završio je duel sa 29 poena, uz odličnih 10/14 iz igre.

Iako je bio konstanto udvajan od strane protivničkih igrača, Panter je bez problema nalazio put do koša i bio nepremostiva prepreka za rivala.

Podsećanja radi, Amerikanac je na kraju prošle sezone posle tri godine napustio ekipu Željka Obradovića sa kojom je 2023. osvojio regionalnu ABA ligu i iste sezone igrao u plej-ofu Evrolige.


tagovi

Kevin PanterKK Barselonapripreme

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara