Vanda i Kevin Durent
Vanda i Kevin Durent

Kevin Durant sa mamom Vandom: Garantujem vam, svi ćemo pamtiti ovu noć do kraja života

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.24. | 08:33

“Toliko je bilo posebno”, kaže as Feniks Sansa

Veliki je to as. I mada u polufinalu nije odigrao kao u grupnoj fazi, opet je Kevin Durant ubacio neke vanserijske poene, maltene po pravilu preko ruke, u trenucima kada srpski košarkaši nisu mogli da urade ama baš ništa više od onoga što već jesu pokušali.

Kad se sve završilo, Feniksov superstar nije ni krio – bila je ovo utakmica koju će svi u reprezentaciji SAD pamtiti do kraja života.

Izabrane vesti

Jesu Amerikanci u Pariz došli po zlato i sve drugo bi bilo neuspeh, ali svestan je i Durant da ako je neko mogao da im pomrsi račune – onda je to bila Srbija. I zato slave veliki povratak u meču sa Nikolom Jokićem i drugovima.

Daj, čoveče, kako da ne slavimo ovakvu pobedu? Pogledaj nam porodice ovde. O ovome se radi. Svi smo ovde zajedno, na drugom kraju sveta. Deo tribina sa našim navijačima počinje da više: ‘SAD, SAD’… Ovo je posebno veče. Moramo da slavimo”, rekao je Durant dok je večerao sa majkom Vandom u klipu koji je u samo nekoliko minuta obišao ceo sveta.

Toliko je iskren Durant.

Znam da idemo na zlato, ali moramo da slavimo i ove male trenutke… Garantujem vam, svi ćemo ovu noć da pamtimo do kraja života. Toliko je posebno ovo. Vratili smo se, pokazali koliko smo u toj poslednjoj četvrtini bili zajedno. Bilo je neverovatno”.



tagovi

Kevin DurantPariz 2024košarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija SAD

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara