Komentari na vest

Kenan: Sferopulos hoće da transformiše Zvezdu! Želi borce, a ja da budem tamo gde me cene

p

psyhhodelija

pre 2 dana

Kalinić se gradi, Kenannn za triiiii....Tajm aut Obradović, dere se na Lakića jer u timu nema više Alena i Alekse !!! idemo breee
G

Grobarcina

pre 3 dana

Hahah a gde je bio Kampaco i Nejpir , ovaj ce isto tako plus 33 god , dom staraca, jedva cekam da pocne Evroliga 🤣
t

trebali smo potpisati motlija

pre 3 dana

canan odlican suter iskreno bori se i gine na parketu, verujem da ce i kod nas pokidati i biti bolji nego prosle sezone u oliyu.Mislim da nam je potrebna jaka 4 top nivo ili centar neki, uz CMM na pleju bice to prava ratnicka ekipa
к

кука и мотика

pre 3 dana

Без одличног првог центра и сјајног плеја можемо имати најбољег тренера били би 15 у Евро лиги
G

Gostss

pre 3 dana

Kemanee Malovicu
D

Dzi

pre 3 dana

dobro je. to smo hteli da cujemo vildoza i sneza da nas zaobidju.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

Javljaju se ovo što titulu nisu videli 11 godina, za isto toliko godina osvojili su 1 Aba ligu i 3 domaća kupa, uhhh umalo da zaboravim i 2 drvena pehara za top 8 i za 11to mesto u EL. Javljaju se ovo što su pojeli 8 🧹 u nizu u jednoj sezoni. Brinu mukice zbog Zvezde a pobegoše im svi igrači glavom bez obzira. Smišljaju nove citate Silvester Stalonea, prošli put je bio citat iz Rokija a sledeći će biti iz Ramba frst blad ahahaha.
z

zasu

pre 3 dana

Smanji taj majonez iz covketovog sendvica, vidis da te udara u glavu.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

@zasu. Imate vi od nas stalo majonez po faci.
S

Srednja zalost

pre 3 dana

I dalje tuga. Niti dobrog centra,niti jakog sutera. Kenan je samo trojkas. Niti pleja.
J

Jova82

pre 3 dana

Sad kad bukne ove sezone. Imao je on dobre saigrace ali ne tako dobre asistente, Teo i ako dodje MMC ima da ubacuje samo da zvoni!
T

Top 16

pre 3 dana

Isto kao Kampaco i Sabaz videli smo sve
A

ABCDE

pre 3 dana

Sve su super. Sjajna sezona,Igokea 2 razbijena,ali se ocekuje iskorak u EL. Misljenja sam da Lazarevic,Ilic i Daum nisu igraci koji su Zvezdi potrebni!
T

Tuti fruti zvezdana

pre 3 dana

Napravite taj iskorak već....Partizan ga već pravi 40 godina. Osvojena titula i 4 final fora..,a top 8 i neračunamo (što je vama najbolji uspeh u istoriji kluba) nije ni čudo što ste frustrirani).....79 godina čekate na iskorak....I vi nekom pričate o košarci i solite pamet. Po proračunu ako vam je 79 god.trebalo za top 8 , onda vam treba svetlosna godina da samo ponovite uspeh kk Partizan.
n

norman

pre 3 dana

Teodosić, au kakvo dodavanje, Kenan je u ćošku, ima svo vreme ovog sveta, Ajzea za tri... Daaaaaaaaaaaaaa. Eksplodirale su tribine gde su navijači Crvene zvezde.
J

Jova82

pre 3 dana

U potpisu D. Plavsic!
H

Hulio

pre 3 dana

Ejzea ima ego a tu je teo...bice svasta
D

Drvo

pre 3 dana

Najveća dobit od dolaska Kenana je što će bambi Nedović biti skraćen na max 15 min po utakmici, što je i dalje BAR duplo više od njegovog optimuma. Lik treba da igra 25 minuta kada ga krene u napadu (svaka sedma utakmica) i 3-5 minuta kada je indisponiran (sve ostale utakmice). Dakle prosek oko 7 min. U odbrani je ionako jedan od najgorih igrača koji je ikad igrao košarku, prolaze svi pored njega kao pored telefonskih govornica u vreme mobilnih telefona. NE POSTOJI. Nije Kari Pešić lud.

VecaBg1971

pre 3 dana

Nemoj brate da pricas mnogo van terena, dosta nam je jedan Šabaz.
G

Guh

pre 3 dana

Ovaj kada je počeo karijeru fmp nije ni bio u planu
3

369963

pre 3 dana

Momce, svaka cast na izjavi i na tvojoj zelji da budes borac. Samo se bori posteno i sportski, a ne kao Lidej, Naneli,Panter.... Nemoj da napustas brod kao neki kapetani i Brazilci. Budi borac SRETNO I BEZ POVREDA
D

Drvo

pre 3 dana

Odlična vest da pravimo ratnički tim, nadam se da to znači i transfer Nedovića u ŽKK.
I

IvkoCzb

pre 3 dana

ajzea kenan, pakleni napadac i fizicki medju najboljima na svojoj poziciji ako ne i najbolji, strasan atleticizam, zeleo bih da kazem par reci o njemu onako sa strucne strane, u sezoni 2022/23 je belezio strasne brojke zbog tadasnjeg mvp vezenkova, zbog njega je kenan dobijao vise prostora, jer su 90% timova udvajali vezenkova i kenan je to savrseno koristio, medjutim ove sezone, nesto slabije partije jer olimpijakos nije imao profil igraca kakav je bio vezenkov, alex petrrs je trebao da bude to ali nije uspeo na tom nivou i samim tim je kenan imao manje prostora i teze suteve, jedva cekam da ga vidim u zvezdi ali ako je on primarna napadacka opcija ne znam kako ce to izgledati
T

Trta546

pre 3 dana

Cijenili su i nejpira
1

1989.

pre 3 dana

Ал си се ти налупетао, прошле сезоне је давао 5,5 поена по мечу баш због Везенкова, ове сезоне 12.
i

ivko svemirko

pre 3 dana

Kenane Kenane dodji uzmi slanine! Kenan igra za deset evra mesecno. Ali on placa zvezdi.
В

Втф

pre 3 dana

Помешао си скроз друже
J

Još niste...

pre 3 dana

....počeli?
3

3,2,1....

pre 3 dana

Кесканџика....
r

rumena metla

pre 3 dana

kenan picipevac je yago 2 i to losiji i skuplji...jedini koji vrede do sad su Kalina i Plavsic...al zato ilic i lazarevic su i dalje tu a ne prosledjeni u fmp
о

опаааа

pre 3 dana

Кесканџика....
K

Kenane Kenane

pre 3 dana

dodji uzmi slanine
G

Gosthjk

pre 3 dana

Najponosniji sesnaestoplasirani na svetu, volimo te Kenane Malovcicu! Kenane Kenane ajde probaj slanine!
M

MileBre

pre 3 dana

Prodajte Jaga, ne moze on da igra bolje, nije za evroligu ....
p

ppp

pre 3 dana

pogledaj mu zadnje tekme u el sasvim ok za evroligu a biće i bolji
n

nemas pojma

pre 3 dana

da ti kazem ja, bice samo bolji i jos trazeniji sledece sezone
@

@mile bre

pre 3 dana

...yago je napravio veliki napredak u prvoj sezoni i ako tako nastavi u drugoj bice sasvim solidan evroligaski igrac. a s'obzirom da mu rusi 3 puta vecu platu, znaci da igra za prilicno male pare. prvo, tesko da za te pare nadjemo boljeg igraca, a drugo 200 hiljada je bas mala izlazna klauzula za igraca njegovih godina koji ima sasvim solidan potencijal. jos jednu sezonu pored tea i u trecoj bi mogao da bude ozbiljan igrac.
d

dkcz

pre 3 dana

Radije bih gledao "nedovoljnog kvalitetnog" Jaga kako daje poslednji atom snage na svakoj utakmici za Zvezdu nego neku njegovu toboze kvalitetniju zamenu. Uzgred, u finisu sezone Jago je i te kako bio respektabilan drugi plej, treba ga zadrzati.