Komentari na vest

KCP odbio ponudu Denvera i napušta Nagetse

B

Bomba

pre 4 dana

Ovo je Zocova bomba! Kako javlja Mundo Deportivo, izrazio je zelju da ga trenira Zeljko! To je potvrdio i Urbonas, kaze da je KCP zvao Zoca!

Gost17

pre 3 dana

Koliko ste vi ljudi bolesni....
f

fttsfh

pre 4 dana

denver sada ima 15miliona slobodno a igraca kao KCP tesko da ce naci da igra dobro u oba pravca,a uz to da ima puno iskustva.Ne znam koja su razmisljanja Denvera ali oni moraju da se otarase Portera jer ne vidim opciju po kojoj bi on mogao da napreduje a ima maksimalan ugovor.Umjesto da je jaci posle osvajanja titule oni su sve slabiji.Mada ima jedan problem na koji svi zaboravljaju a to je da Kolorado je small market i da niko od ovih velikih igraca ne zeli da dodje a tako bi im legao Batler
N

No.1

pre 4 dana

Mesto za Batlera.
B

Brankoni84

pre 4 dana

Posalju MPJ i Zeke Nadjija za Batlera, Batler u zadnjoj godini ugovora, taman da se oslobode tih losih ugovora a Majami da dobije krilo MPJ.
O

Ostoja reaguj

pre 4 dana

Kam tu Partizan bro!

Gost17

pre 3 dana

Idi kod doktora da ti prepise neki od lekova koji se prodaju isključivo na recept. Spasi se na vreme.
r

rea

pre 4 dana

Umesto da su bili jači iz sezone u sezonu, došlo su do toga da su u totalnom kanalu i da su im od ekipe ostali Jokić, Džamal, Gordon i pokojni Porter. Kako znaju i umeju moraju Portera i pikove da unovče za nekog profilisanog startera i još jednog igrača zadatka/rotacije.
G

Grobarcina

pre 4 dana

Dolazi u Partizan !