(Star sport)
(Star sport)

Karijeva matematika: Prvi deo smo izgubili 14, a drugi 12 poena

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.24. | 20:45

„Nismo bili u mogućnosti da pokažemo sve kvalitete“, kaže selektor Srbije

Drugi dan, drugi poraz. Ubedljiviji od Australije, ali očekivan, jer su preko puta bili Amerikanci. Moćni i raspoleženi, razleteli su se naspram našem tima i savladali na turniru u Abu Dabiju, u sklopu priprema pred Olimpijske igre u Parizu (105:79).

Razumljivo, posle minusa od 26 malo kome je u taboru Orlova bilo do priče i zato valja razumeti selektora Svetislava Pešića što je bio manje rečit nego u utorak.

Izabrane vesti

„Videli smo snagu i individualni kvalitet američke reprezentacije. Podelio sam utakmicu na dva dela, prvi smo izgubili 14, drugi 12 poena. Dobili smo poslednju četvrtinu, a igrali nerešeno u prvoj. Očigledno se radi o fantastičnoj ekipi, ali mi nismo bili u mogućnosti da pokažemo sve kvalitete, iz poznatih razloga“, pojasnio je popularni Kari.

Naravno, reč je o povredama, koje prate naš državni tim.

Dobrić je posle sedam dana opet u stroju i nama je važno da igra. Petrušev je opet ponovo odigrao dobru utakmicu. Nismo mogli da računamo na Bogdanovića i Milutinova, dok ostali dolaze u formu, poput Micića, a dugo nije igrao. Očekujem da narednih dana napredujemo. Ako ne bude nepredviđenih povreda, možemo dobro pripremljeni da odemo na Olimpijske igre“, dodao je Pešić.



tagovi

Svetislav PešićKSSkošarkaška reprezentacijakošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara