Komentari na vest

Karijeva eksplozija: Dao vam 20 poena, a vi ni faul?! Udarite malo, kako mislite da pobedimo?! (VIDEO)

O

Ok

pre oko 1 mesec

Pa kako bre Kari kad su oni velicine. Ne idu faulovi sa pedigreom. Titule osvajaju oni koji su ih gladni i ne biraju sredstva kako ce doci do njih. Balerine se bave baletom.
1

131200

pre oko 1 mesec

Podseti me na pokojnog Dudu.
S

Sarma1122

pre oko 1 mesec

Koja je uloga Vanje Marinkovića u repki? Dečko djeluje jako isprepadano. Dosta skroman kvalitet i neki strah stalno kod njega postoji. Ništa na turniru nije pogodio. Nadam se da može bolje, ali ovo na OI je jedna velika nula.
S

Sedorf10

pre oko 1 mesec

Odlicno si to primetio. Marinkovic je katastrofa celo prvenstvo. A na svetskom je igrao jako dobro. Mozda ima neku povredu, nemoguce je da je ovoliko slabiji ove godine iz cista mira.
I

Ivan b

pre oko 1 mesec

Ovi naši kreteni ne znaju da iskoriste Jokića! Dodaju mu loptu i i stanu ko mumije i gledaju kao moroni, niko ništa da uradi, da mu se približi da se rastrče u protivničkom reketu kako bi mogao nekom da doda, da s nekim napravi akciju itd. /Jokić nije za davanje koševa, Jokić je fudbalski rečeno za "pas" igru, Jokić je za blok koji treba da omogući ostalim igračima da se reorganizuju jer Jokić u 60% slučajeva ume da bude smotan ali zato u nekih 40%ume da bude fantastičan! Ne znam ko je dao savet Bogdanović da ne igra ono što najbolje zna a to je "Davanje trojki"!!! A ko bi drugi nego: "Svi za jednog jedan za svi"! Da je Bogdan za 20% samo više šutirao trojki od onih koje je šutirao razbili bi Australija sa mnogo većim rezultatom! Trojke i zakucavanja su mehanizmi za podizanje samopouzdanja kod igrača i publike! To se uči u svim školama košarke u Americi. Trojke između ostalog čuvaju suvišnu potrošnju energije u igrača, štede ih a broj poena i atraktivnost je lekovita ! Tri trojke donose broj poena za koje bi se ubili jureći ih iz igre pod košem! Nisu ludi Amerikanci što im se 80%igre zasniva na trojkama i zakucava njima! Svaki proboj zakucava je donosi par koristi: "Prva korist je atraktivno zakucavanje, a druga korist je faul koji koji obavezno izvuku za dva slobodna bacanja"! Pešić po meni koči kvalitet u igri oovih Momaka. Jokić je na potpuno neadekvatnom mestu u timu, čini se da više koči nego što doprinosi igri a samo zato što ostali igrači kad mu dobace loptu stanu i gledaju jer su skrojio sliku u svojim glavama da Jokić može da letii da mu podrška nije potrebna u fazonu: "evo ti lopta pa ti vidi šta ćeš s njom ipak ti igraš u " NBA"! E pa prijatelji moji ne znate vi da igrate sa Jokićem a ni Pešić ne zna kakvu bi mu ulogu dao u timu. kako bi bio efikasan u njoj! Pa ako ne znaš pogledaj kakva mu je uloga dodeljena u Denver Nagetsima i kakva mu je konekcija sa ostalim igračima. Pitanje za Pešić bi bilo to: "Kako Jokić u Nagetsima ima dobru konekciju sa svojim saigračima a ovde nema?! Ili, kako ostali igrači nalaze dobru konekciju sa njime a naši igrači nikako da se ukombinuju!?? Mi pobeđujemo ali tromo samo zato što ne znamo šta hoćemo od Jokića! Pitajte Jokića koja bi mu pozicija u timu najbolje odgovarala i sa kojim bi igračima najbolje akcije pravio. Jokić nije za davanje koševa ali ima tu sposobnost da drugima pravi akcije! Zato On i jeste igrač sa najviše skokova i ASISTENCIJA!
t

terzacar

pre oko 1 mesec

ju ju strucnjace za tu igru koji ti zelis treba atleticizam koji mi nemamo
P

Pst

pre oko 1 mesec

Smejurija od laickog gledanja na kosarku. Cudno da ovako nestrucan covek na celu reprezentacije Srbije posle komentara mislioca iz nase ulice sme da izadje na parket u narednoj utakmici. Glavni kriterijum igre trojka i zakucavanje.
S

Stručnjak123

pre oko 1 mesec

Dajte ovog stručnjaka odmah umesto Pešića da vodi ekipu, odmah da se organizuje neki čarter let za Pariz dok nismo izgubili od Amera, posle će biti kasno
a

argh

pre oko 1 mesec

Kako neko ostavi ovoliki komentar, a pojma nema o košarci?! Kako je Bogdan juče igrao, da je šutnuo još neki put, sigurno bi amo izgubili.
C

Carapan

pre oko 1 mesec

Cici svaka cast. Sve vidi i za sve ima resenje. Nikom nista ne prasta, sve sto treba on kace. Kapa dole...
4

4DS5

pre oko 1 mesec

Zeleo bih da pohvalim igru,pozrtvovanost,veru u sebe i timski duh igraca u drugom poluvremenu.... Utakmica za infarkt koju su izvukli Jokic,Micic,Avramovic,Bogdan,ali i Dobric koji nas je pokrenuo kada je bilo najteze... I sve pohvale sto su dvojica najboljih igraca Bogi i Jokic preuzeli odgovornost kada je bilo najteze,i koliko je kosarka vrlo jednostavna igra kada je igraju majstori poput Jokica....Nista sad na Amere pa sta bude,svakako smo dosli do prilike za medalju sto je najbitnije... Ne potcenjujem Brazil,ali nema Sanse da izbace Ameriku...
N

Nikola44

pre oko 1 mesec

Pa ne znam, od ovih igraca koji nisu prve violine najbolji ubedljivo je Dobric. Taj bas ume da stisne u odbrani, a u napadu ima muda da sutne i da pogodi. Tako da svaka cast za njega. Utakmicu je resio naravno Jokic. Iako je Jokic rupa u odbrani u odnosu na Milutinova, u napadu je Jokic neverovatan. On moze da postigne kos bukvalno na 10 razlicitih nacina.
S

Sedorf10

pre oko 1 mesec

Dobro im je Pesic rekao. Trebao je i da ih gadja onom tablom kako su igrali.

Gradinaboys

pre oko 1 mesec

Ja sam sad malo popio, ali mislim da je Kari sa ovim snimkom sebi kupio besmrtnost.🙂
i

igorKKP

pre oko 1 mesec

Omiljeni igrač u reprezentaciji je bez premca Dobrić! Kakve trojke je on ubacio i kakvu odbranu je odigrao, a nije zasrao skoro ništa osim ono polaganje o tablu preko Exuma. Ovo kažem kao okoreli grobar koji sezonsku plaća godinama i koji je gledao Partizan i kada nikoga nije bilo u Pioniru. Jeste li videli glupost Avramovića iz čista mira, ničim izazvan!? E ako nekome nije jasno zbog čega ga Željko ne želi u ekipi, eto vam svima odgovora…lik uradi 2 fenomenalne stvari, a onda baci kosku na koš ili napravi namernu ličnu jer ga puko adrenalin, tada se ne pita sa mozgom. Uglavnom, ovo nas je dobro pripremilo da vidimo kakva odbrana nas čeka protov SAD. Onin će šutirati isto kao Australija u prvom poluvremenu, tako da od prve sekunde moramo izaći na parket kao da je poslenji minut.
K

Krme

pre oko 1 mesec

To polaganje preko Dantea čist faul, iako je morao čvršće dosta. Dobrić car, kažem isto kao Grobar.
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Pa bio je faul Exsuma!!!
B

Brankoni84

pre oko 1 mesec

Kad se setim Dejana Savica i ono njegovo "Koji vam je kr*ac, što ste tako mlohavi".😂
k

kojotski

pre oko 1 mesec

Kari majstor košarke. Rekao sam juče da će ovi izaći da se pošibaju s nama. Nema druge nego im vratiti duplom merom. Najmanje 50 faula nisu svirali nad Jokićem. Atomska odbrana i ono što se ne vidi u statistici kako Dobrić, Aleksa i Gudura grizu na svaku loptu ginu. Heroji nacije!
D

Dušan011

pre oko 1 mesec

Ja Karija obožavam, ali onaj timeout na njihov timeout pri kraju regularnog dela je mogao da nas košta pobede. Majstore, pravi odmah faul, ako daju oba, ONDA UZMEŠ TIMEOUT, ostaje nam 6-7 sekundi, nerešeno je i izvodimo sa njihove polovine. To je bilo toliko amaterski da ne mogu da verujem da ovako iskusan trener to uradi. Na kraju je Mils mogao da pogodi trojku ili da izvuče koš i faul i izgubili bi. Svaka čast momcima na neverovatnom preokretu i naravno Pešiću.
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Mi smo Srbija, a ovo je košarka. Nije fudbal, rukomet, bejzbol... Njagora utakmica od kada je selektor Pešić uz 1/8 finala protiv Italije. Ali to je karakter, to je reprezentacije Srbije u košarci.
S

Srpska posla

pre oko 1 mesec

sram vas bilo vi sto pljujete po igračima !!! SRAM VAS BILO !!!
г

гостгоат

pre oko 1 mesec

какво пљување по коментарима, стандардно за наш народ, сад кад окренемо има да гори инстаграм и остале друштвене мреже, све по обичају…
K

Krme

pre oko 1 mesec

Normalno, klasika, šizofrenija. Stanje redovno, bez vanrednih događaja. Ni ne kapiramo koliko smo skrenuli.
C

Ciment

pre oko 1 mesec

Aj admine nemoj pustati komentare od blizancima iz Beograda, smorise i jedni i drugi vise
K

Kimih

pre oko 1 mesec

Jokicu znaš li ista pogoditi vise? Kako nonsalantno igra za nas
s

sashki85

pre oko 1 mesec

cvek nas izvukao zadnjih 20 minuta
P

Plači

pre oko 1 mesec

..mala plači..
K

Krunasavo

pre oko 1 mesec

Avramoviću kapa do poda lik gine svaki mec, njegova energija nas je i vratila. A ostale neću komentarisati.
R

Ribke

pre oko 1 mesec

Bogdanović prevara moze amaterskim ekipama davati po 30 poena, protiv jačih nigdje ga nema. Ostali amateri još veci
J

Ja i ti

pre oko 1 mesec

Bogdanović 17 poena Skokovi i asistencije, otprilike po 5-6... Sedi dole, nisi ni gledao tekmu
N

NE VOLE OO GOOZOO

pre oko 1 mesec

Igračima se ne ide opet na ponižavanje od Amera, i nije da to nije ljudski strah od neželjenog zlostavljanja.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Cudi me da ovakvu igracinu Avramovica nije hteo ni jedan evroligas.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Pa hteli su ga Makabi i Baskonija ali je verovatno dobio dosta više para od CSKA.
K

Krunasavo

pre oko 1 mesec

Čuj Jokić jedan od najboljih košarkaša, daj nr zezajte ovaj Jordanu, Kobiju i Jamesu pertle vezati ne moze.
6

6234

pre oko 1 mesec

Druže, za Srbiju realno uvijek očajno igra, a I nema sa kim ako ćemo iskreno.
J

Joker Trpa

pre oko 1 mesec

I šta ćemo sad??? Sad obojica da mu se sagnete!!!
j

jokićev ždrebac

pre oko 1 mesec

Sjašite sad svi kolektivno!!
M

M. R.

pre oko 1 mesec

Sram da vas bude, ljudi. Da li vas je sad, kad je sve gotovo, iole sramota?
Г

Групни

pre oko 1 mesec

морам да признам, најзад прави тајм-аут Пешића ! али, ужасан, мек улазак у меч ! шут и даље испод нивоа озбиљног ! а види се да смо бољи ! имамо шансе, момци, фајт, концетрација, дрскост ...
K

Konli

pre oko 1 mesec

Aj druže neka mi neko objasni kakav su Jokić i Embild MVP najbolji igrači, ljudi pojma nemaju, ništa ne znaju sami napraviti. Za mene su igračine trenutne James i Edvards koji kad krenu kao da je bomba eksplodira 5 igrača ih zaustaviti ne moze
Г

Групни

pre oko 1 mesec

надам се да си мало прогедао, мало добио памет и мало нешто схватио, мало по мало, да би се нешто сазнало
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Jeziv pristup, jalovo, uspavano, bez borbe. Sve što smo trebali, kontra smo radili. Ispucavali se bezvezno za 3 poena, umesto da smo ih uveli u šah pod tablu i bili strpljivi sa tom igrom. U odbrani jezivo loš pristup. Mora jako na Milsu i Gidiju i svaki faul da bude jak da bi ušli u nervozu, a ne da ih puštamo da šutiraju. Ali ovo je kvalitet, gubili smo 24 razlike i prepolovili minus za manje od 4 minuta. Kvalitetniji smo. Drugo poluvreme da izađemo i pokažemo karakter, jako na igraču sa loptom, na liniji dodavanja. Na prvom pasu dok ne primi loptu najgresivnije moguće. Napred Srbija.
P

Papadopulos

pre oko 1 mesec

Vadice nas Davidovac i Plavsic.

Немања Земун

pre oko 1 mesec

Окрећемо меч, ваљда. Немам ништа против Гудуре, ал кад крене да греши крене у континуитету јбт. Богдан слаб, може да убацује везарама по 20-30 ал овако тешко шта знам .
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek

pre oko 1 mesec

Pa nije Pešić kriv sto ima KLOVNOVE . Jokić pušta 10 puta jednog istog igraca da ga prolazi a i ostali ko STRINE . Niko ne ume jedno krstenu akciju da napravi , sramota . Upravu je Pešić !!!
A

Ajde realno

pre oko 1 mesec

Za ove zvezdaše koji krive Željka kako ne razvija domaće igrače, jedno pitanje, koji je to mladi igrač dobio šansu u Crvenoj zvezdi godinama u nazad pa još iz Zvezdine škole? Samo Topić i Petrušev je došao iz Mege. Je l' se vi pravite blesavi ili stvarno ne vidite da je šapu na 99% mladih igrača stavio Miško Ražnatović? Kakav Partizan i kakva Zvezda kada svi mladi igrači idu kod Miša u Megu. Partizan bar pokušava da radi sa mladim igračima Trifunović, Smailagić, Koprivica, Vukčević, Drezgić svi bili u klubu pod Željkom, neko igrao manje, neko više, neko slabo, sada je ostao Koprivica, pridodati su Dimitrijević i Bošnjak, Nakić i Zvezdin Lakić. To su sve mladi igrači. Zašto Crvena zvezda nije vratila Lakića nego uzima sve matore domaće igrače? Zašto Crvena zvezda nema u sastavu ni jednog jedinog mladog srpskog igrača a navijači maju obraza da kenjaju da Partizan nešto ne razvija?
J

Jokaraaaa

pre oko 1 mesec

Ja ne znam kako je zalutao ovaj Marinkovic u reprezentaciji!? Slabo,bas slabo.Mnogo prica,a nista na delu.Odrase nas ovi australijanci.Sporo i bez energije.Ko da igraju za deveto mesto,pa im nije ni bitno.....
R

Rik

pre oko 1 mesec

Od Kiće i Praje Srbija nema šutera (to je igrač koji pogađa u komtinuitetu, npr.Durent, pa i ovaj Mils). Ako niko za poluvreme ne može da veže 2 pogođena šuta iz čiste pozicije, gde su to šuteri i kako pobediti? Da ne pričam o sporosti, kilavosti. Ako ne krene šut, loptu MVP Jokiću u svakom napadu, pa šta bude. BEZ SRPSKE LIGE I 3 BONUS SRPSKA IGRAČA NA TERENU NEMA REPKE!
.

......

pre oko 1 mesec

A šta su bili Đorđević i Stojaković? Trenutno Bogdanović može da pogađa, ne svaku ali mnogo više nego bilo ko drugi u našoj reprezentaciji.
P

Pjer

pre oko 1 mesec

Stojakovic,Djordjevic,Danilovic...sta su oni bili...aj bre nelupetaj.
b

bruka i sramota

pre oko 1 mesec

Su nam odbrana i trojke.
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

Opet nista bez Jokare!!
к

кикоман

pre oko 1 mesec

ударили би они њега ал не могу да га стигну и плаше се неспортске...човек зуји кроз нашу одбрану као на скутеру са 35 година...видите шта је професионалац, шта је дисциплина, снага ума, челична воља...претворили смо се у млакоње!
p

poručnik

pre oko 1 mesec

Pety Mils sipa ne pita 😂
A

AaaaaAaAAa

pre oko 1 mesec

Đe nam je kapiten ? Jel došao na utakmicu ?
G

GDE TO IMA?

pre oko 1 mesec

Čovek nije poveo 3 igrača s NBA iskustvom: Smailagića, Vukčevića i Pokuševskog, a pozvao je nekog Plavšića iz ABA lige?
M

MNM

pre oko 1 mesec

Ma idi koliko samo iskustva kod te trojice hahaahaha
K

Krme

pre oko 1 mesec

Hahahah, solidno trolovanje, bravo.
G

GossNK

pre oko 1 mesec

Bukvalno bih isto rekao da sam na Karijevom mestu. Udari ga dobij i tehnicku ako treba, samo da ga ta ruka boli i da ne ubaci nista lako do kraja meca, udari ga dvaput nije vazno, samo nemoj da ga pustas!
G

GostO

pre oko 1 mesec

Za sve koji su se sprdali da ce Guduric da nas vadi, evo majstora da pokaze svima! Bravo Gudura! Imamo ih!
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

U startu pogresna taktika, Ne moze Marinkovic da cuva Milsa niti guduric gidija. Trebalo je 24 razlike da naprave da konacno skapiramo. Davidovac suludim kretnjama rasturio sopstvenu odbranu, micic odbranu i ne igra... Losa taktika od starta sad celu utakmicu mora da jurimo razliku.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 mesec

Каква црна тактика, па није ваљда да ти са ријетким посматрањем кошарке знаш више од човјека који живи кошарку 50 година? Не може се бескрвном игром боље од виђеног и то је све од тактике!!!
v

vare

pre oko 1 mesec

zbog karija i gubimo.krenemo dobro i čovek vadi jokica i bogdana i krece krah.petorka mu marinkovic,davidovav,milutinov,guduric.kad ce ukapirati da jokic mora da igra 40 minuta.šta ima da ga vadi
B

Blicc

pre oko 1 mesec

Bogdana i treba da vadi
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 mesec

Иначе у данашњој кошарци постоје играчи који се не изводе из игре? Гледај крикет и лупетај глупости!
M

Musaa

pre oko 1 mesec

Teodosicccccc. Kakav Kari on treba ići koke da čuva. Nema tu Gospodina, Gospođa su oni koji su povuku na vrijeme kad vide da više zaboravljaju.
9

985

pre oko 1 mesec

E da,a juce svi naslovi zvrje IDEMO NA AMERE U U POLIFINALU. A niko da napise AKO pobedimo Australiju.
O

Ololol

pre oko 1 mesec

Odraše nas🤢
9

985

pre oko 1 mesec

Kenguri sutiraju na kos,mase,skacu hvataju i tako dok ne daju kos. Milutinov balvancina,trom,ne moze ni jednu loptu da isprati,gubi lopte,faul u napadu,sudara se sa saigracima. Da nije smesno bilo bi tuzno. A niko Jokica da isprati. Dosao covek preko one stvari da igra i opet je tata za sve njih. Balvani...
Z

Zzzp

pre oko 1 mesec

Mi smo prva reprezentacija koja igra polufinale sa Amerikom a nije prošla ni Australiju
M

Mile g

pre oko 1 mesec

Dok je tkz. Zvezde koja vedri i oblači srpskim sportom ovo ćemo gledati. Najgori u Evropi u fudbalu, debakl u košarci i vaterpolu. Tražili ste gledajte.
!

!

pre oko 1 mesec

To njima nije bitno. Lažne velike patriote i Srbi sa zadovoljstvom bi pustili reprezentaciju niz vodu u bilo kom sportu ako bi to nešto značilo njihovoj Crvenoj zvezdi. Kao što su uništili kvalifikacije za EP 2012. kada su pravili haos u Đenovi i izbacili našu reprezentaciju bodovno iz daljeg takmičenja.
.

....gluposti pises

pre oko 1 mesec

Koliko medalja u kosarci imamo od 2014? Koliko medalja u vaterpolu od 2014? Bez ikakvih cinjenica, samo mrznja. To vas hrani, to je bolest.
4

421

pre oko 1 mesec

Cekaj bre, pa kad je Partizan toliki stub srpstva sto dovede one silne strance? Ko vas sad ugnjetava???

Dorcolac

pre oko 1 mesec

ponovo 0 cinjenica samo mrznja bez ikakvog obrazlozenja, vi od bajki i mitomanija zivite jer vam je samo to ostalo posto nista drugo nemate
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Smarate više s tim glupostima o Zvezdi i urušavanje Partizana. Da li ovi što je Željko skupio ove godine dolaze da igraju za džabe ili ih neko plaća? Pa naravno država sipa bez granica. Zato ćutite i gledajte utakmicu a ne samo da palamudite o nekim glupostima.
J

Jeki

pre oko 1 mesec

Jednom grobar uvek lažov, bilo i ostalo. Pa ovo su sve posledice od vaše lažne dominacije i otimačine! Pešić vam ostavlja aktuelne evropske i svetske prvake iz 2000 i 2002 godine. Kreće vaša čuvena dominacija a selektor Dulo pa Obradović! I kako smo prolazili narednih 12 godina? Vi nekom prosipati pamet bez obraza i stida!
D

Dejoooo

pre oko 1 mesec

Mislim da cemo pobediti ,siguran sam u to.Pokusaj Avramovica hteo je nesto sta pojma nemamo ali covek pade kao autobus da ga udari.Nemojmo se ponizavati olimpijada je vitesko boriliste ,a ne foliranje.
1

14

pre oko 1 mesec

Vi grobari treba da se lecite. Pa koga da pozove iz Partizana za reprezentaciju kad nemate ni jednog domaceg igraca ,ni u fudbalu ni u kosarci.
M

Mile g

pre oko 1 mesec

Dok je tkz. Zvezde koja vedri i oblači srpskim sportom ovo ćemo gledati. Najgori u Evropi u fudbalu, debakl u košarci i vaterpolu. Tražili ste gledajte.
M

Mpp

pre oko 1 mesec

Ma da, Žoc doveo 30 crnaca za 3 godine u Partizanu i iznedrio slovima NULA domaćih igrača a tebi je Zvezda u glavi
P

Pjer

pre oko 1 mesec

Nikakve veze ovo nema ni sa Zvezdom ni sa Partizanom ,istina i cinjenica je da osim vrhunskog Jokica i solidnog Bogdana mi imamo gomilu prosecnih igraca od Gudurica,glavatog Micica pa do Milutinova koji vata loptu kao da je bomba...nema vise Bodiroge,Stojakovica,Djordjevica,Danilovica,Tarlaca...i jos par njih sve vrhunski igrac do igraca,tadasnja klupa sa Tomasevicem,Loncarom,Topicem ...bila jaca od sadasnje petorke...e to je problem.
b

brine

pre oko 1 mesec

mile ako si završio pusti vodu
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Pjer, ne imamo vrhunskog Jokića i ostale vodonoše. Bogdanoviću treba u pasulj da se gleda kad će da odigra dobru utakmicu.