Komentari na vest

Kari o konačnom spisku i povređenim igračima: Sutra sečem

G

Grdne rane

pre oko 2 meseca

Kad pogledam da tu nema Nedovica, Kalinica, Smajlagica, Teodosica, Simanica, Trifunovica, Djurisica i jos dosta dobrih igraca, pa mi bismo sa njima pobjedili Hrvate sigurno...
L

LuloLulo

pre oko 2 meseca

11 koji su sinoc igrali idu u Pariz. Avramović, Micić, Gudurić , Bogdan, Dobrić, Vanja, Jović, Petrušev, Jokić, Milutinov i Plavšić. E sad da je zdrav 12 bi bio Davidovac, ali obzirom da nije ušao stava sam da ne treba rizikovati s tim. 12 će najvjerovatnije biti Pokuševski zbog rovitosti Jovića, eventualno Radanov , ako Pešić odluči da forsira tandem Jokić- Milutinov , što je dosad dobro funkcionisalo. A i bilo bi donekle fer prema Radanovu da mu se vrati, jer prošle godine kad niko nije htio da igra, momak je došao , bio na pripremama i otpao kao 13ti.
b

banence

pre oko 2 meseca

BEZ JOKICA I BOGDANA PTOTIV JAKIH NISLUCAJNO..ALEKSA PETRUSEV I DOBRIC SA KVALITETOM..MILUTINOV CARSKI MENJA I IGRA SA JOKICEM H PARU..MICIC I GUDURIC DVA PROMASAJA OD KOJIH PRVI NESTO ZNA ALI GA NEIDE A DRUGI NEZASKUZUJE KVALITETOM DRES..SILEDZIJA..NIJE ZA KOLEKTIV A NIJE NI BIO SETITE SE SV.PRVENSTVA...JOVIC CE UCI U FORMU..OSTALI NEDORASKI REPR. DRESU...KARI ODLICAN..ZNA I VIDI...SVE U SVEMU .POSLE AMERA SMO NAJACI TO CEMO I DOKAZATI..
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Vidi se da si grobar ogorceni.. Kako nisi spomenuo očajnog Marinkovica ili izgubljenog Pokusevskog.. Ccc nikad ljudi od vas nece biti.
d

deks 88

pre oko 2 meseca

A ti?...strucnjak li si
V

Vlada M

pre oko 2 meseca

Ajde što (uglavnom) nema znakova interpuncije. Ajde što je stilski užasno napisano, pa sve to doprinosi otežanom razumevanju. Ajde i što se ne slažem sa napisanim... Ali zašto vičeš, pobogu?
И

Иди

pre oko 2 meseca

одмах до првог сервиса за телефоне да Ти инсталирају мала слова.....