Nemanja Bjelica i Vladimir Lučić (MN Press)
Nemanja Bjelica i Vladimir Lučić (MN Press)

Kapiteni Srbije - Nemanja Bjelica i Vladimir Lučić

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.08.22. | 14:03

S obzirom na to da je novi igrač Fenerbahčea trenutno povređen, u Sloveniji će na prijateljskom meču u sredu Srbiju predvoditi as Bajerna

Odlaskom sa priprema Miloša Tedosića, kome se selektor Svetislav Pešić zahvalio već posle sedam dana rada, ostalo je upražnjeno kapitensko mesto u nacionalnom timu Srbije. I na tu temu je na današnjoj konferenciji pričao iskusni stručnjak, koji je otkrio i imena kojima će biti poverena kapitenska traka. Reč je o Nemanji Bjelici i Vladimiru Lučiću.

Izabrane vesti

"Kapiteni su određeni. Imaćemo dva - Nemanju Bjelicu i Vladimira Lučića. To je moja želja i želja igrača", rekao je Pešić.

Upitali su novinari selektora i ko će biti novi lider Srbije.

"Lider se ne stvara, ne određuje trener, najgore je kada trener odredi. Lider zavisi od njegovih igračkih sposobnosti i od podrške koje mu daje okolina. Ne bih nikoga proglašavao liderom. Nema potrebe. Niko se do kraja ne može zameniti, kao što se ne može zameniti Bodiroga, Saša Đorđević, svaki nosi neku specifičnost, ali to će vreme pokazati. Imamo igrače koji su već afirmisani, koji su pobeđivali velike utakmice, koji znaju da iznesu teret i pritisak javnosti, a i obavezu prema svom timu".

S obzirom na to da je Bjelica trenutno povređen, u sredu će u Sloveniji kao kapiten ekipu predvoditi Vladimir Lučić.




tagovi

Nemanja BjelicaVladimir LučićSvetislav PešićKošarkaški savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara