Enes Kanter (©MN Press)
Enes Kanter (©MN Press)

Kanter bez pardona: Broni je draftovan zbog Lebrona koji je diktator NBA lige

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 16:13

"On vodi medije, pokušava da kontroliše narativ, ali zapravo niko ne želi da igra sa njim"

Niko nije ni sumnjao da će LA Lejkersi na ovogodišnjem NBA draftu birati Bronija Džejmsa, sina svoje prve zvezde. Isto tako je malo ko uveren da naslednik jednog od najboljih košarkaša svih vremena ima kvaliteta za najjaču ligu sveta.

Nekadašnji turski košarkaš, Enes Kanter, koji je proveo 11 godina igrajući za klubove preko Bare je prvi pri stavu da je Broni dobio posao "preko veze".

Izabrane vesti

"Možda je on dobar lik, ali nije dovoljno dobar igrač da bi igrao u NBA. Razlog zašto je draftovan je Lebron. Razlog zašto je Džej Džej Redik trener Lejkersa je Lebron", rekao je Kanter ono što praktično misle svi.

Nekadašnji treći pik nije štedeo popularnog Kralja koga je nazvao sivom eminencijom NBA lige.

"Nijedan igrač ne želi da igra sa Lebronom. Kada je Lejkersima propala pretprošla sezona, Lebron je okrivio Rasela Vestbruka i kako on nije dobar saigrač. Očigledno on vodi medije, pokušava da kontroliše narativ, a kada zapravo razgovaraš sa igračima, niko ne želi da igra sa njim."

Otišao je Turčin toliko daleko nazvavši Lebrona diktatorom

"Znam da prepoznam diktatora kada ga vidim. Lebron je bukvalno kao diktator NBA lige. Ako ideš protiv njega, budeš trejdovan. Svi to znaju", podvukao je Kanter.


tagovi

Enes KanterBroni DžejmsLebron Džejms

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara