Komentari na vest

Kampacova agencija: Odluka najviše kažnjava igrača, navijači uskraćeni za vrhunsko uživanje

m

miile

pre preko 1 godinu

pa ni Vildoza nije povređen,uzeće im bodove sa utakmica u kojima je igrao...bolje da ne talasaju
H

Hodor

pre preko 1 godinu

Kosarka se valjda igra zbog navijaca, tj. gledalaca. Bez njih bi igrali za pivo.
M

Mali Radojica

pre preko 1 godinu

Realno stoli me Bojko za njega. Propao ko zeton, pa dosao u Beograd zbog kombinacije. Ojadio budzet Srbije za 1.8 M €.
O

O Boze

pre preko 1 godinu

koliko zluradih, tipicno za njih na Badnji Dan!
T

Top topova cijih para

pre preko 1 godinu

Vrhunskih 2 meseca aktivne kosarke za 1,8 milki...
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Po mom skromnom misljenju Vi ste kao agencija morali da znate u sta uvodite Vaseg klijenta, a ocigledno niste ili ste bili obmanuti. A isto po mom skromnom misljenju Vi i slicni Vama ste i jedni od najvecih krivaca zato sto zarad novca gurate svoje klijente u svoje klubove kod svojih trenera kojima dajete procente. I sve to radite na ustrb igre, a kvalitet igraca i talenat ste gotovo marginalizovali. Tako da po mom skromnom misljenju ☺ako ste hteli da nas, publiku udostojite uzivanja u lepoti igre Vaseg divnog klijenta mogli ste ga poslati u klub za koji ste znali da moze da igra i nama omogucite tu cistu lepotu o kojoj Vi svakako najvise brinete. Mislim naravno nije to do novca nego zao Vam je nas, to sam odmah pomislio jer inace menadzerske agencije najvise imaju izrazenu tu empatiju ☺
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Dal'ti znaš šta si napisao? Agencija ponudi igrača, a onaj ko punidi više i bolje dođe do igrača.
S

SHONE 0303

pre preko 1 godinu

Da li je argentinac znao da potpisuje za klub pod suspenzijom?
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Trebao je da zna ali nije morao, ima prepametnu agenciju koju placa da ga savetuje. Oni su ga svojim neznanjem ili cutanjem ili dilovima doveli u zabludu i sad ovde nama kukaju nad njegovom zalosnom sudbinom
u

u svrhu propagande

pre preko 1 godinu

Koju vodite,a koja je jadna i smesna,mogli bi da pitate i stanare zgrade sta misle...
G

Gostima

pre preko 1 godinu

Nije Miškov igrac da jeste bio bi registrovan,ovako mi se Cini da je zvezda okrenula ledja Misku sve vise dovodi igrace drugih agencija,a i Misko hoce da se dodvori Željku da se pomire nakon slucaja Spanulis
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Više navijača JSDa na našim vestima nego na njihovim. Prate se dešavanja u Zvezdi redovno. Šta će i oni su žive duše, muke su to teške. Više od 8 godina bez titula u Aba i domaćoj ligi. 6 godina bez titule u fudbalu. Do juče im trener bio Filipovski, igrali Vrabac, Gnjurac, Dangubić, Cvetković, Cune Gojković, Janković, Bandža SI, Bandži džamp sa mosta itd itd itd. Bili pred raspadom, igrali za stipendije i bonove za Menzu. Ali onda preko noći TATKO im uleti sa lovom. Prvo im kupi EK pa EL za 5 miliona evra za sezonu. Dovode im Željimira za 4 miliona evra godišnje. Dovode igrače Milana, Fenera, Barse, Makabija, Panatinaikosa itd itd itd. Počeli mnogo da se bahate, ima se moze se, hoćemo Zvezdu za glavni meni itd itd. A onda nalete na stalnog učesnika EL i na stalnog osvajača Aba i domaće lige Zvrzdu, pa dobiju minus 16. Posle par dana opet nemaju sreće jer im Zvezda dolazi u goste. Pred 20 hiljada njihovih navijača Vildosa do Nedovića Trojkaaaaaa. A u Areni kameno doba. Muuuuuuk. Nažalost po njih prave muke im tek slede. Pusti mi komentar ok.
p

pa šta sve tu ima da se ne zna

pre preko 1 godinu

Radanovu dužni 100000???
p

pa koliki

pre preko 1 godinu

Je tek ugovor bio ako su mu duzni 100k. I koliki su onda ostalima ugovori ako ovome se samo toliko duguje.
T

Tako

pre preko 1 godinu

Tako to biva, kad se previše sniva, a stvarnost se malo zva. Tako to biva, kad se previše pliva mutnim vodama sna.
B

BODIROGA NAJVECI SRBIN

pre preko 1 godinu

SEX DROGA .. Kako vas bre nije sramota da pljujete po najvecem sportisti u srba Ikada !
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Nije ni blizu da bude to!!!!!
e

evo

pre preko 1 godinu

EL potvrdila zvanicno. Zvezda muljala sa papirima i objasnila da je i ranije otkriveno ni Vildoza sad ne bi igrao.
M

Miloš444555

pre preko 1 godinu

Ja ne mogu da verujem pa oni na foru odradili Evroligu i sa Vildozom😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, pa oni su bolji nego šibicari😂😂😂😂😂😂😂
p

pa agenti

pre preko 1 godinu

On i kad je dolazio Zvezda je vec tad ima zabranu. Sta se zalite.
t

tacno

pre preko 1 godinu

Tako.
c

cemo

pre preko 1 godinu

Toliki minusi. Istina boli. Jos jednom, suspenzija je postojala i pre Kampaca.
G

Gogost

pre preko 1 godinu

Pa igra aba ligu, dosta mu je, da se premori jadan jer je gust raspored el i aba.
G

Gaginbgd

pre preko 1 godinu

Mora i Topić da se odmara...
2

2 na 2

pre preko 1 godinu

Otprilike ovako biva kad se "evrogospoda" raskokodače. Igrate Evroligu zato što je neko izbacio ruske klubove gospodski. Zaista ta evropska gospoda su vaš nivo.
1

1992

pre preko 1 godinu

Zašto bi igrate u tom takmičenju koje pripada evropskoj gospodi? Idite Rusima.
N

Nikmik

pre preko 1 godinu

1992 jel ti danas Badnji dan pošto vidim da voliš ove što se lopatom krste
T

Tataria

pre preko 1 godinu

Dopustiti kapmacu da igra a zvezdu izbaciti iz EL. Jedino posteno resenje
G

Gost rrrr

pre preko 1 godinu

ponovo se grobari raskokodakali, hoćete jednu trojku iz ugla?
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Zbog cega?
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Pa nitad nećete u 8.
Н

Немања123

pre preko 1 godinu

То се у НБА игра због играча, овде су најбитнији навијачи и клубови. Небитно мишљење агенције која заступа играче, и узима им паре из џепа користећи њихову необразованост и социјалну неинтелигенцију. Да је среће да ове пијавице не постоје у спорту.
S

Sniper original

pre preko 1 godinu

Igra se zbog klubova i navijaca i zato se guraju u El klubovi iz Londona i Dubaija 😂 Ajde razmisli pre nego sto napises nesto.
S

Sarloa

pre preko 1 godinu

Kakvo je ovo priznanje za Zvezdu i njen rad tokom prethodnih godina i ove godine! Spanci i igokeasi su se toliko uplasili Zvezde i njenih odlicnih igara i potencijala koji ova ekipa ima da pokusavaju na sve nacine preko bodiroge da nas zaustave. Vise to nije moguce na terenu, osim uz gazenje aut linije sa pola stopala, 3 igraca u reketu prilikom slobodnih bacanja, Mirotica koji sutira trojku iz auta itd... Posezu za Ocajnickim i sramnim potezima van terena kako bi se omogucilo ucesce u top 8 vec standardnim ucesnicima top 8 i fuzionisanoj igokei sa Kupljenom licencom za 5.mil evra. Ne sme slucajno da se desi da se tu umesa jos neko. Zvezda je bila privremeno kaznjena, izmirila svoje obaveze i sta onda?? Ponovo kaznjena zbog toga sto je izmirila svoje ugovorne obaveze. Zbog cega je Zvezda onda kaznjena i po kom pravu je to dopusteno da se pravno lice koje je izmirilo svoje obaveze sto je EL i potvrdila kazni dodatno? Zvezda je vec bila privremeno kaznjena i da nije izmirila svoje obaveze razumeo bih tezu sankciju u vidu ove kazne, ovako ne vidim nikakvh osnova za novu kaznu. EL nema jednak tretman prema svim klubovima i zivo me interesuje da li bi Real,Barselona,igokea,Baskonija..itd bili sankcionisani na isti nacin za ovakav prestup?(timovi koji pri tom imaju svake sezone gubitak od 20 miliona evra i budzete od po 50.mil) Slazem se da je Zvezdu trebalo kazniti ali zabrana je izrecena jos 1 decembra tako da Zvezda nije prosla nekaznjeno jer vec mesec dana nema pravo da registruje nove igrace. Cemu onda nova kazna ukoliko je klub vec pretrpeo jednu? Kad se sve sabere, proteklih meses dana + 2 meseca do kraja februara kazna je zaista prestroga i neopravdana s obzirom da je Zvezda izmirila svoje obaveze( istina ne na vreme ali je izmirila i vec snosila posledica zbog toga) Ako se dugovalo i ranije zasto jos letos nije izrecena kazna nego sada kada je Zvezda u dobroj poziciji da izbori top 8?? Zvezda EL nije smetala prethodnih par godina kada nije bila u borbi za top 8 a sad 'odjednom smeta' hmm... znaci to je taj "bodiroga efekat" na koga su nas svi upozoravali jos na samom pocetku sezone,sad je sve jasno ko dan ko stoji iza te kazne!
G

Gost124

pre preko 1 godinu

Kao ti ne dosadi da isti komentar svaki dan postavljas na vise sajtova?
d

dr.Nebojsa

pre preko 1 godinu

Ovo je vise nego ocigledno da je sadasnjeg predsednika EL vise nego zabolela ona Bomba Nedovica i pobeda Zvezde protiv njegovog kluba po sred Arene,pa nam se sad sveti na sve moguce nacine tako sto nam prvo podvali njegove licne sudije koje je on birao da nas pokradu protiv Barse i otmu nam pobedu,a sad na sve sto nam smesta i ovu nepostojecu kaznu jer ga ocigledno mnogo boli Jak Zvezdin tim i 7 pobeda za redom a pogotovo ona u Areni protiv igokeje,upravo zato nam se sve ovo i desava jedno za drugim sto nikako ne moze da bude "slucajnost" da u samo 5 dana prvo nam otmu pobedu protiv Barse a sad nas odjednom kaznjavaju..itd to je znaci taj "bodiroga efekat" na koga su nas svi upozoravali na pocetku sezone,sad je i vise nego ocigledno zasto!
g

gost531

pre preko 1 godinu

Covece i Bogu si dosadio, Badnje je vece odmori malo i promeni, vec tri dana postavljas iste postove na svim sajtovima, daj smisli nesot novo, budi originalan.
S

Srbadoo

pre preko 1 godinu

Upravu su,treba dozvoliti Kampacu da igra a Zvezdu izbaciti iz EL !
G

Gost4

pre preko 1 godinu

A ako FMP opet promeni ime, da li ce tako moci da se registruje Kampaco i igra EL? Pitam zbog drugara
S

Soichiro

pre preko 1 godinu

Dakle dozvoli ti registraciu kamp a a kk reciklaza kazniti sa 100000 evra I oduzimanjem 10 bodova... Moze tako..
G

Gost4

pre preko 1 godinu

A ako FMP opet promeni ime, da li ce tako moci da se registruje Kampaco i igra EL? Pitam zbog drugara
N

Nikmik

pre preko 1 godinu

Pitaj u junu za drugara
G

Gost4

pre preko 1 godinu

nije zabranjeno njemu da igra kosarku, igrace ABA, jedino je problem sto ce moci u njegovim igrama da uzivaju gledaoci Splita, Zadra, Čačka i Ljubljane
G

Gost123456789

pre preko 1 godinu

Sa kim si,takav si!!! Sledeći put pažljivije biraj klub...
s

srecko11

pre preko 1 godinu

Baš sam se potresao što ga neću gledati...
L

LakiLaza

pre preko 1 godinu

Pazi ove, doveli igraca 19.12. u klub koji je pod zabranom od 1.12. i sad se cude sta je igrac kriv pa ispasta. Nije kriv, ali zna da je potpisao zs klub koji u tom trenutku ima zabranu registrovanja. Prave se nevesti
П

ПеђаАна

pre preko 1 godinu

Ево баш сам се забринуо,јадан кампацо јадан пацов,како даље...

Sakur

pre preko 1 godinu

Morao sam da pogledam jutarnji covic sarapa i dea ahahahha sta je ono sunce ti poljubim lik je celu emisiju pricao o Partizanu neprocenjivo
C

Cokili

pre preko 1 godinu

Zabole nas bas 🦆
Z

Zizu Z

pre preko 1 godinu

Pokrenite postupak za raskid ugovora, igrač takvog renomea zaslužuje ozbiljan klub.
С

СА

pre preko 1 godinu

Какве глупости се овде ваљају, еее, мислите да су наивни и једни и други и трећи, мало игранке није на одмет, чуј проблем је ово, оно, а проблем је што би пола уговора у ел морало на ревизију, ако се због овога кажњава, као у Барси, Реалу, Фенеру итд. је све под конац, само су ти клубови утицајнији и не спомињу се нигдје, својевремено је Партизан кажњаван за сличне пропусте, тако да браћо срби крајње је вријеме да се ујединимо, па ко зна, можда и на Ф4 да се састанемо, да покажено ко је ћаћа ове игре, а мрвица нам фали, за почетак здравља... Срећан Бадњи дан !
g

gostq

pre preko 1 godinu

Vest o zabrani igraca Zvezde imate na svim portalima, a i na sajtu Evrolige. Jos to je bilo pre dva meseca, a oni ako se predstavljaju kao ozbiljna agencija, trebali su to da provere. Ali posto ih zanimaju samo finansije, o tome nisu ni razmisljali
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Čemu ovoliko prenemaganje? Da li postoji neko iznad Evrolige? Postoji. Što se ne žalite ako mislite da ste u pravu?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Biće Kampaco i Vildosa tu kada bude najpotrebnije. A onda spašavaj se ko može. Biće opet bežanija. Kakve su to muke, više od 8 godina bez titula u Aba i domaćoj ligi. 6 godina bez titule u fudbalu. A VI KAKO TEEE. ĆE IZADJEM NA TELEVIZOR😛😛😛
V

Videcemo

pre preko 1 godinu

Da li si siguran???? hahaha
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Bezanija kao sto niste smjeli u podgoricu?a kad su ljudi dosli kod vas vi pjevate kao izadji mala.hahaha.tragikomicno
G

Gost07

pre preko 1 godinu

Imam komšiju sa posebnim potrebama Zovem ga Žex Tegeltija
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Svi znaju koliki uticaj u EL imaju Španci tako da nije samo Kampaco kolateralna šteta. Ima "malo" i do osvete samom igraču koji je zaobišao "velikog kralja". Još pre neki dan je argentinskih portal napisao da je lično Real potpomognut ostalim špancima vršio pritisak na EL. Inače vest je preneo sport klub.
G

Gost55

pre preko 1 godinu

ne brinite grobari Kampaco je tu za Aba ligu a onda.... kuku lele

Sakur

pre preko 1 godinu

Koga briga za aba ligu,kuka ti covic da Partizan dobija licencu ahahahahahahahahahha
R

Rebel

pre preko 1 godinu

Da aba liga radi po propisima, ne bi bio registrovan, jer je aba nastala na pravnim osnovama ECA, organizacije koja je osnovala EuroLigu i EuroCup. Naravno, covic je pustio pipke odavno i za njega ti propisi ne vaze
n

noleeeerreer

pre preko 1 godinu

Mozete 10 ABA Liga da osvojite ali vi ste sa EL zavrsili
a

aezakmi

pre preko 1 godinu

Nisam znao da je Kampaco najbolji igrac na svetu.
G

Gost55

pre preko 1 godinu

dabogda svake godine bili zadnji u El a osvajali Aba ligu i vas ponizavali druze, sto se mene tice EL ne moramo ni igrati
k

kup

pre preko 1 godinu

Po njihovom stavu, treba da se kazni zvezda...pa sa kim si ti ugovor potpisao... A nije ni on sjajan, otišao je NBA, propao tamo a nije rešio spor sa Realom... Sa kim si takav si...
2

2 na 2

pre preko 1 godinu

Kad se "gospoda" raskokodače ovako to biva. Zato sa vama samo Ćoki može, jer samo on zna kako se "gospoda" drže tamo gde im je mesto... Elem gospodo evropska, što bi igrate ove godine Evroligu? Zato što ste gospoda ili zato što su vam evro pajtosi gospoda koja određuju koje podoban a ko nije?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Uros Lukovic like this.😁😁😁
G

Gost0754

pre preko 1 godinu

Imam džoger zovem ga Uroš Luković
o

on

pre preko 1 godinu

ne moze ni u metalcu da igra, njemu zabrana i ne treba
o

on - odgovor

pre preko 1 godinu

Gde ti igraš, majke ti... Simulaciju na telefonu da voziš bus...
p

pa coviv

pre preko 1 godinu

Je kriv i kampaco zbpg njega ispasta. Davao je lazne papire. Kampaco moze lako da igra.
M

Miloš555

pre preko 1 godinu

Ma de, kriv je Partizan zbog poreskog duga😂😂😂😂😂😂😂
@

@pa coviv

pre preko 1 godinu

Niko nije slao lazne papire. Oko dugovanja je postojao dogovor sa igracima. Jedino pitanje je zasto su svi stovremenonodjednom pokrenuli potrazivanja? Mada mi znamo zasto je to tako
K

Kristalna kugla

pre preko 1 godinu

Pothitno da registruješ Agenciju za deljenje saveta i gledanje u papire na daljinu. Care !!
n

noleeeeeee

pre preko 1 godinu

Pa kazna je strozija prema onome ko je slao lazne papire u EL.
S

Sam pao...sam se ubio..

pre preko 1 godinu

Što je podpisivao kada zna da su u blokadi...
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

I bre druže "poDpisivao"... Aman. Elementarna gramatika.
t

top g

pre preko 1 godinu

Prezivece, dobio je 1.8 miliona razloga da se ne žali.