Komentari na vest

Kampaco ne igra protiv Partizana

Z

Zoran Savić (Vragolan)

pre oko 2 sata

Poslao sam istu zalbu maltene,samo sam izmenjao dva pasusa.
A

Ajte

pre oko 2 sata

Bre neigra jednu utakmicu kod narikača nije igrao 10 utakmica.
S

Sto

pre oko 2 sata

Ovi iz Zeleznika ne posalju neko pismo Evroligi, a da oni samo Aba ligi salju😂
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Razbili smo ga kad je bio i Fmpu tako da je svejedno gaziiiii Partizaneeee 💪
K

Krme

pre oko 2 sata

Auh, prava šteta za znamo svi kog komentatora sa SK, neće moći da se divi Kampacovim listovima, hahahahah! Kao ni ovi iz Stjepana Šupanca.
F

Fjhcbh

pre oko 2 sata

Indijancu, utakmicu nece sigurno komentarisati neki novinar koji je pristrasan Zvezdi, nego Partizanu, kao i uvek do sada i nece u studiju gost da bude neka Zvezdina legenda, nego ce najvrv biti Dragutinovic!
m

metalika moj dobar

pre oko 2 sata

ne igra nego sta ...sta su ti traume, razbucao Zeljko najjskuplju ekipu fmp-a ikad
I

Iskreno

pre oko 2 sata

Imaju oni jos 11 Kampaca, nije strasno sto ovaj jedan fali!
M

MICURA

pre oko 3 sata

FREE FACU !!!!
N

Nanas

pre oko 3 sata

Je l ima neko neki prirodni lek za nepodnosljiv smrad nogu? Ljudi beze od mene, pomozite.
G

Gjfgjb

pre oko 2 sata

Pa moraju da smrde, cim rastu iz dupeta?
P

Probaj lekara za glavu

pre oko 2 sata

Živiš u Železniku?
M

Monkeys North

pre oko 3 sata

Nije to Plandište, da kažeš fali mu Repac pa da kažeš osetiće se u igri, Real je Real... U kakvoj god formi, sa koliko god izostanaka favorit je u Madridu.
J

Jes vala

pre oko 3 sata

Kampaco ne igra, ali igra oko puno suza ovih panterića zbog Kampaca.
p

podesen

pre oko 3 sata

Prosecan iq navijaca Igokeje2 je na nivou sobne temperature
M

Mister Chaki

pre oko 3 sata

Ovo za Kampaca i kazna za Zvezdu je Bodirogin rukopis i njegovo delo. Sve se zna. Samo što to neće još dugo zrajati.
s

sektaši železnik

pre oko 3 sata

Šta je ovo..izgleda opet Zoki išao da tužaka u EL, samo ovaj put Real jel..?? 🤣🤣🤣
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Bas i nemaju sirok izbor igrača ove godine. Otišlo je više igrača nego što su doveli, još su izgubili Ćaća i Rudija koji su završili karijeru, a i Ljulj je već u godinama.
@

@djape

pre oko 3 sata

Hhahah ma da bre, realno da ih Partizan dobije 20 razlike? Ali zato kada Zvezda bude igrala protiv njih bice to Real najjaci klub u Evropi. Kako ste smesni pajaci sever. :)))
T

TREBA MNOGO BOLJE ,BRZE!

pre oko 4 sata

Ako igramo kao protiv Baskonje nista nam ne pomaze .
Б

Бане 2

pre oko 4 sata

Да је Кампацо играч Звезде казна би била бар два месеца а убацивање предмета у терен приметили би и они поред малих екрана
T

Teodosic

pre oko 3 sata

Pa Teo je divljao vise nego ovaj, i nije neka razlika u kazni.. vazda li ste vi osteceni sto je ovo
S

Sale Kg

pre oko 3 sata

Tako je brate svi nas mrze, cela Evropa ceo svet jer smo jaci od Bostona i Lejkersa ali nas mrze. Ah sudbo kleta, sto li nas mrze... a da...
S

Sale Kg

pre oko 4 sata

Ja ne znam zasto navijaci Zvezde vole ovog coveka, odrao nas je, najskuplji igrac ikada na ovim prostorima, uzeo majstor 6 milliona za 6 meseci i igranje u Kupu. Upropastio je nas a ne rivale.
H

How yes no

pre oko 4 sata

6 miliona za 6 meseci? Pa ovo je previše čak i za vas iako se zna kakva mitomanija vlada u vašim redovima i kakva trovačina sve prolazi.
N

Nije uzeo 6mil

pre oko 4 sata

nego 84. Nije lepo lagati, 84mil za 6 meseci i volimo ga jer vam je njaoke u usta.
V

Volimo

pre oko 4 sata

Ga zato sto je igrao za nas iz ljubavi, jer nije hteo pored Olimpijakoseve ponude, Fenerove ponude, Armanije ponude, on je izabrao nas.
@

@volimo

pre oko 3 sata

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAA IMAMO VIC DANA, NEDELJE PA MOZDA CAK I MESECA AHAHAHAHAHAAHA AHAAHAAHHAAHAHAHAHAHA
O

Od mene

pre oko 3 sata

Kao grobar da ti odgovorim. Zato sto je verovatno najbolji igrac koji je igrao ovde u zadnjih 20 godina. Mislim kao igraca na vrhuncu, ne talenta ili na zalasku karijere. Ne znam kako su ga cigani doveli, ali kosarkaski bilo je zadovoljstvo gledati majstora. Na zalost sa pogresne strane brda.
@

@Od mene

pre oko 2 sata

Kako ga doveli, tako i prosli 3 meseca suspenzije, i jos ispiraju mozak sa glupostima da je na kaznu uticao Zoki Savić sa njima uvek komedija neka, mislili da je Evroliga kao KLS I Aba liga i kada ih Evroliga kaznila, odmah kme, kme, kme #free Faku.
p

podesen

pre oko 4 sata

Prosecan iq navijaca Igokeje2 je na nivou sobne temperature
G

Gost nedragi

pre oko 4 sata

Kaze neko ko klub iz Laktasa zove Igokeja!?!? Mora da si negde bijo,kad si pijo? Opismeni se pre nego se latis tastature!
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Sa njim i bez njega, nema sta da traze protiv Partizana, pada Real kao plitak potok
4

444ggg

pre oko 3 sata

ti bese napisao i za baskoniju da pada kao plitak potok pa ste 10 razlike izgubili hahahahahahah
N

NamaNikoNeMozeDaZabrani

pre oko 4 sata

Niko ne moze da zabrani Bodirogi koga ce da suspenduje. Cekajte tek kad nekultivisana crveno bela masa napravi ispade i na domacinstvima pa pred derbi Bodiroga suspenduje pola tima, a FMP samo gleda i cuti. Mekintajer na aparate, Lazarevic u kavezu, a Tajriku stave brnjicu, za svaki slucaj. Nego, kak igrala hrabra Zvijezda sa Splitom?
G

Gost26

pre oko 4 sata

Igrala bolje od vas, prosle godine, kuci ;)
G

Goxy d

pre oko 4 sata

Niko igokei ne moze da zabrani da bude strano telo osnovano u komsiluku
F

FabrikaMetala

pre oko 4 sata

😂😂😂😂 Uvek ce vas boleti brend Partizana u kosarci! uvek!!! I pored nakucavanja ulaznica, deljenja po pumpama i dalje ste poslednja rupa na svirali za A licencu. Evropa je time rekla svoje.
C

Covic

pre oko 3 sata

To sto je covic prico za vas klub ne prebacujte na druge.. znam da boli ali jbga tako je.. niko ne moze da zabrani FMP kako ce da se zove... plaky
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Real je u problemima a bez Kampaca svakako nije favorit protiv Partizana. Partizan je izgubio od Baskonije, utakmicu sa Realom u ovakvom stanju jednostavno mora da dobije. Zelimir je za tri godine na raspolaganju imao bezmalo devedeset miliona evra, osvojio samo jedan trofej, prosle sezone izgubio sve trofeje i doziveo osam uzastopnih poraza u derbijima. Dobro domaci je trener i ne može da ima isti tretman kao Sferopulos koga mediji menjaju nakon dva poraza u Jadranskoj ligi, medjutim ako Partizan izgubi i drugi mec u EL mislim da ce to biti kraj Zelimira Obradovića na mestu trenera Partizana. Na kraju krajeva sve i da ga Ostojah sacuva objektivni sportski mediji poput vaseg ce ga 'rastrgnuti'. Sto je mnogo mnogo je pa sve da je stoput Zelimir. Sa ovim su se složili...
B

BlagoTebi

pre oko 4 sata

Samo teško ostrašćen i naopak mozak može da napravi računicu da je 23+20+17=90!!!…A to što se budžet zvezde puni 50% od državne pomoći to nije tema navijača FMP-2, tu me vidite problem jel da!?. Vama nikako u glavu da uđe da treba da postavite pitanja onoj vašoj legendi kako za 10 godina bez prave konkurencije nije uspeo ama baš ništa u EL da napravi osim jednog učešća u top 8 ! Ali to je vaš specijalitet, da država oslabi Partizan kako bi Zvezda bila najjača bez konkurencije, pa vam sad nije jasno šta da radite kad KKP sa mnogo manjim donacijama od države pravi veće budžete od fmp-2. A što se tiče titula, bez brige…ni jedna imperija nije nastala preko noći
R

Rodman93

pre oko 4 sata

Ako je on imao za 3 godine 90 miliona, efenpej i ćoki su imali za 12 godina 500 miliona i ništa, fenjer se nosa po Evroligi 11 sezona.
L

Legenda predgrađa

pre oko 4 sata

Obradović neće biti smenjen ako Partizan izgubi od Reala.Neki bi to voleli,ali to se neće desiti.
G

GostO

pre oko 4 sata

Toliko o kompletnom Realu. Partizan nastavlja, svaka utakmica, protivniku fale 2-3 najbolja igraca
@

@gosto

pre oko 4 sata

ubidje ih real 20 razlike, koliko god da su okrnjeni za ove teletabise su svemirski brod
p

plaky

pre oko 3 sata

ahhahahahaahah
G

Grobar sam ali

pre oko 4 sata

ja sam Partizanovac. Ne mogu da ti opisem kako se osecam posle finisa prosle sezone i onog metlanja od strane Zvezde. Imamo budzet preko 50 miliona gosisnje, a Zvezda obrise patos s nama. Ajde to, nego nas 8 puta zaredom pocisti sa terena. Za svojih 50 godina na tribini Partizana nisam doziveo takvo ponizenje. Kakva je to tek time komplekscina izazvana, ne mogu da ti opisem. Ostoja nas laze, uzeo nam pare za porez a porez platio nije, igraci i trener nam rade na crno, drzava samo sipa. Pricamo kako smo avangarda i opozicija, a ovamo nista bez drzavnih miliona. Zvezda makar na terenu, sportski pobedi. Mi ne mozemo, moramo da kupujemo sudije i da se ulizujemo ovima iz Evrolige. Sta tek reci za Zeljka. Bio mi je idol od malena. Dosao ovde, od 13 trofeja osvojio samo jedan, i to zahvaljujuci Bolthauzeru i kompaniji. Razocaran sam skroz. Ocekivao sam napad na desetu Evroligu, kad ono nista. Mislim, verujem mu i dalje vise nego ocu, zato i podrzavam sto je nakon prosle sezone promenio ceo tim umesto da on ode, nek kosta koliko kosta, ionako drzava placa. Rekao bih i da mi je drago sto je Covic predsednik saveza. Konacno neko ko je sposoban i iz kosarke, ko razume kosarku i kao sport i kao biznis. Zalosno mi je kad cujem u hali kako mu prozivaju zenu, ali takvi smo mi Grobari. Kad nekog mrzis... A on nas je zavio u crno prethodnu deceniju i jace, sta ces... Malo kompleksi, malo mrznja, i eto, prvo Vesna, posle zene i deca igraca... Moramo i mi Grobari da damo sebi oduska, nije zdravo zadrzavati toliku mrznju u sebi. Bitno da Zeljko ponavlja da to ne radimo, pa cemo mozda i da prestanemo. Ali mozda, ako Zvezda prestane da nam nabija komplekse osvajanjem triple krune svake sezone. Jer ipak su trofeji trofeji, a 11. mesto je 11. mesto, nema za to mesto trofeja.
K

Komedija

pre oko 4 sata

Jedi bre taj Banana-Split i ne lupaj gluposti sinovac.
P

Popij lekic i smiri se

pre oko 4 sata

Ipak si ti navijac jednog malog plasticnog kluba koji je nastao 2011 godine i koji i te kako ima kompleksa manje vrednosti i treba da ima,jer ti je detinjstvo unisteno. Ta serija 8:0 i mesetarenje u domacoj ligi je jedini vrhunac tvog malog plasticnog kluba. I Partizan je imao seriju 15:0,ali to se ne spominje nigde. Preko puta brda je najveci i najuspesniji trener sa 9 Evrolige,i Partizan kao bivsi sampion Evrope. Nastavi da skupljas sekundarne serovine i pises smesne komentare,ipak si ti jedan mali coko moko,neko mora i to da radi. Cao Cokolino.
B

BananaSplit

pre oko 3 sata

a ovi su mi najjaci, GROBAR sam ali hahahhahahahah a sjedi fmp fanu i ne mlati previse
G

Guh

pre oko 4 sata

Ko jos prati Igokeu iz zagorju samo saka jada ljudi koji jedu sendvic i aplaudiraju za crvenu! Ne upoznah jos navijavaca Igokeje ,koji ima IQ veci od sobne temerature.
S

Since 2011

pre oko 3 sata

Kako ćeš da upoznaš kad se razgovor uvek vodi na nivou glupljeg. Sagovornici se naravno spuštaju na tvoj nivo.
U

Uff

pre oko 4 sata

Bodiroga gura igokeu2 ali nece im pomoci
Ž

Žocara

pre oko 5 sati

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Sa ovim su se složili.
2

24.232

pre oko 4 sata

Da da... pravi izvorni... sa 10 menjanja grbova, imena zbog sponzorstava... a tek na kraju dosla i ta 2007. godina i fuzija sa Igokeom i zajednickim saopstenjem o fuzionisanju pod nazivom - Jedan klub. "Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale."
N

Nanas

pre oko 4 sata

E to je tako kad ti ubedis sebe u nesto, pa ti bude kao malo lakse 😉, aj i dalje tako citaj tudje duse,a ja cu ti samo reci 8:0, ili 4:0 ....i nastavice se...
E

Ebiga

pre oko 4 sata

Sami su tako hteli, umesto da časno idu u drugu ligu i da se oporave, oni se odlucili da se ugase,i da osnoju novi klub, tako uradili 3 puta u vaterpolu,2 puta u rukometu, jednom u kosarci.
A

Ahahahaahahaja

pre oko 4 sata

@24 😂😂😂, ala radi paranoja fuzija sa Igokeom, pa de moze fuzija dva kluba iz razlicitih drzava, znamo da vas boli sto ne moze nikom da zabrani FMP kako ce da se zove to jes CZBGDIVA,niko nije kriv zbog toga pa ni Partizan, pa sad lecite svoje frustacije Igokea nesto, smesno je😉
a

ajde pali

pre oko 4 sata

PO cemu je to izvorni FMP? ajde reci po kojoj to logici , ajde prestanite da lazete
B

Bravo

pre oko 4 sata

Najbolji komentar sto sam do sad video👌
B

Bure2000

pre oko 4 sata

Citiras tekst samo mehanicki. Procitaj ponovo, pa vidi sta je napisano u tekstu, a sta je ostvareno u realnom zivotu. Jel imaju Partizan i Igokeja novu halu ??? Gde im se nalazi nova hala ??? Gde im je zajednicki upravni odbor ??? Kakva je to fuzija, gde od dva kluba dobijes ista ta dva kluba ? Jel prelaze igraci iz Igokeje u Partizan svake sezone bez obestecenja i obratno ??? Sta ce Partizanu i Igokeje neka poslovna-tehnicka saradnja ako su vec fuzionisani u jedan klub, kako ce sada jedan klub izmedju samog sebe da vrsi poslovno-tehnicku saradnju ?
M

Mister M

pre oko 4 sata

Ok, ako je Zvezda zapravo Fmp, zbog cega te toliko boli svaki poraz od Fmp-a? Zar nije poraz od Fmp kao i svaki drugi? I zbog cega na vest da je Kampaco suspendovan i nece igrati protiv Partizana, ti ostavljas komentar o Fmp-u. Bice da, ipak, jako boli Zvezda.
@

@Nanas

pre oko 4 sata

Najbitnije da vas Dule tepao 15:0 i da vas ugasio na kraju.
@

@Mister M

pre oko 4 sata

Gde on napisao da ga boli poraz od FMP-A? Sta si se ti tek pogubio, lepo čovek napisao o vasoj paranoji u vezi Igokee, to jes vi se tesite nesto Igokea Partizan, sami sebe jos dublje ukopavate sa glupostima.
@

@Mister

pre oko 4 sata

Ne mozes se pomiriti sa tim da je najbolji trener ikada uzeo jedan trofej za tri godine.
B

Bitno

pre oko 3 sata

@Mister Da ste se vi pomirili da ste FMP, eto vam ću i ćupovi jos 100 njih, samo da ne kukate sa saopstenjima, pisanje pisama Aba ligi, i da ne kmečite.
G

Glovoro

pre oko 3 sata

Idi na Apr pretragu i utvrdi jasno podatke o Fmp, Czv i Partizanu. KkCzv i Fmp od 2015 nemaju veze jedan s drugim. 2011 je Kk Radnički promenio ime u Fmp, a Fmp promenio ime u Czv,dok je Czv bila zamrznuta (kao deo mera reorganizacije po Zakonu o stečaju) i tako je bilo do 2015. Od 2015, originalna Czv koja je bila zamrznuta je ponovo aktivirana,Fmp je ponovo vratio svoje ime,Radnički svoje i to je kraj reorganizacije. Prema tome,argumenti koje koristite važili su formalno do 2015. Od tada nemaju poente.
и

иде код

pre oko 5 sati

Весне да му грицка листове...
P

Pobeda je resenje

pre oko 5 sati

Komentari navijaca Zvezde kako Partizan uvek ima srce u evroligi jer protivnicima uvek fali neki bitan igrac za 3...2...1.
@

@pobeda

pre oko 3 sata

...3 bambija za originalnost. mozes lagano da otvoris neku skolu humora. na svakoj vesti isti likovi pisu iste komentare, tuga. a najgore je sto ne silazi sa zvezdinih vesti, i sad on kao nekoga proziva. avangardno, nema sta.
G

Gost233

pre oko 5 sati

Ko ga j... i da igra i da ne igra!
T

Trebinje

pre oko 5 sati

Koja je ovo sprdacina ,Kampaco nije ni prišao sudiji, Bodiroga namešta za svoj drzavni projekat
t

tvorzanov botu

pre oko 5 sati

..ne sramoti Trebinje
Ž

Žocara

pre oko 5 sati

Mnogo boli kad si Fmp.
m

miranalooo

pre oko 4 sata

Oces da te Mijanovic iseli iz Trebinja, budi miran
S

Sto

pre oko 4 sata

Se onda pecas kad vas toliko bije ,,fmp” zocara
n

nikolaS92

pre oko 4 sata

Koja si ti botina, ides od portala do portala i identican tekst ostavljas...
p

prejadno

pre oko 5 sati

bruka i sramota sta rade za svoju igokeu2
T

Trebinje

pre oko 5 sati

Mora bodiroga da odradi prljavi posao za svoj drzavni projekat