Kaliniću slomljen nos, oštra poruka za sudije i Željkove kritike

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.11.19. | 22:59

Srpski reprezentativac stigao da se našali na svoj račun

Pobeda Fenerbahčea u malom gradskom derbiju sa Darušafakom neće ostati u lepom sećanju Nikoli Kaliniću kome je konstatovan prelom nosa posle snažnog udarca u glavu od strane Bonzija Kolsona u samom finišu utakmice.

Srpski reprezentativac je dijagnozu potvrdio uz oštru poruku sudijama na društvenim mrežama, ali i šalu na svoj račun.
“Dakle, koliko još povreda treba da prođe pre nego što sudije počnu da sviraju faulove i počnu da štite igrače? Iskreno, nadam se da nije ništa ozbiljno. Slomljen mi je nos, ali za nedelju dana bi trebalo da budem nazad na parketu. Važne utakmice kod kuće dolaze, vreme je da napravimo seriju pobeda“, napisao je Kalinić i našalio se:
“Ako ništa drugo, bar će mi nos biti u simetriji s bradom“.

Izabrane vesti

U znatno ozbiljnijem tonu pričao je Željko Obradović o stanju Nikole Kalinića.
“Pogledao sam situaciju kada je Nikola Kalinić povređen nekoliko puta i definitivno su ga udarili u glavu. Stvarno ne razumem zašto postoji nesportski faul, ako sudije neće svirati u takvim situacijima. On je odmah prebačen u bolnicu. Videćemo koliko je povreda ozbiljna“, rekao je Željko posle utakmice, ali i pohvalio zalaganje kompletnog tima:
“Igrali smo pet utakmica u deset dana, nije nam bilo lako. Naša agresija u odbrani donela je dobre stvari. Igrali smo agresivno protiv Darušafake. Opet, nismo mogli da kontrolišemo igru u napadu i izgubili smo dosta lopti. Želim da čestitam svojim igračima na zalaganju“.

Video: Sport Klub


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara