Komentari na vest

Kalinićevu budućnost zaklonili oblaci sumnje: Šansa za Zvezdu da pruži utočište

G

Grobarcina

pre 11 dana

Dolazi u fmp pojacanje za Partizan Avangardu 💪
H

Hulio

pre 11 dana

Covke i ostali da znaju treba vratiti bobija dzon vika ..dovesti evansa
D

Dajbrepare!

pre 11 dana

Decko je institucija za 50% igraca u oba tablra crno ili crveno bele. Smesno je ne ponuditi coveku ulogu u ovakvoj ekipi. Lagano u prvoje petorci Zvezde...
R

Replika

pre 11 dana

Nisi gledao ovu sezonu Barse , slutim?! Postujem ga kao igraca ali je u golemom padu - sto se dalo videti protiv Olympiacosa .
G

Ghost5

pre 11 dana

Kalinic je čist primer, jedan od najboljih u svetu sporta, ne samo kosarke, da je u sportu kao i u životu najvažnija sreća. Igrac koji nema apsolutno niti jedan jedini košarkaški kvalitet, nestvarno kakvu je karijeru ostvario. Najuspešniji od svega, on u onoj polupanoj Barsi nije sporedan igrac, već neko ko ima ozbiljnu minutazu i samo zbog toga bi trener Barselone trebalo da dobije otkaz, inače kako objasniti da jedan profesionalni klub ima u svom sastavu Nikolu Kalinica? Definitivno jedan od najgorih profesionalnih igrača sa top karijerama u istoriji kosarke, ako ne i najgori.
2

2 na 2

pre 11 dana

Ti se toliko razumeš u sport da si nam svima otvorio oči. Nije te sramota da kažeš za čoveka koji je svojim trudom i radom izgradio uspešnu karijeru punu trofeja i medalja. Sigurno je na čistu sreću napravio karijeru.
M

Mi

pre 11 dana

Tako pričaš o momku koji je uz Juda bio najbolji igrač Fenera u pohodu na jedinu titulu prvaka evrope. Judo je bio MVP a ne bi bilo nezasluženo ni da je to bio Kalinić. Pored takvih asova poput Bogdana, Diksona, Slukasa, Datomea, Antića, koji su dali veliki doprinos tituli, Kalina je uz Juda bio najbolji igrač.
P

Pertini

pre 11 dana

Da mi je da dozivim jednu pravu cigansku ekipu, pa makar opet nista ne uradili.. Da okupimo Tea, Nedu, Guduru, Kalinu. Steta sto Bjelica nema koju godinu manje. Pa da su tu i Topic, Plavsic, Djuricic. Uz nekoliko dobih stranaca, pravo uzivanje.
М

Милош Вш

pre 11 dana

Нисмо далеко од тога!
V

Vaske_kg

pre 11 dana

Kalinic potpisuje za zvezdu. To je nezvanicno vec reseno. 3 miliona za dve godine (1+1), tj 1.5 milion po sezoni.
D

Dre

pre 10 dana

Kalina igra u Barsi za 1.2miliona a posto bi sada dobio samo milionče u Barsi sto bi mu Zvezda dala 1.5miliona sem da Covic uzme pola...
V

Vaske_kg

pre 10 dana

Da li ima smisla da dolazi za 1 ili 1.1 milion? Nema jer mu je u tom slucaju bolje da ostane u barseloni. Ovo govorim kao zvezdas. Cenu je sam odredio a zvezda prihvatila. Stavse desava ispod stola samo oni znaju. Bice to potvrdjeno uskoro. Kalinic nece igrati ni u jednom drugom klubu sledecu sezonu to je sigurno.
Z

Zeljko 12

pre 11 dana

A kako je sutirao juce Dzabari Parker 3 od 14,i sta sad, a od njega se sigurno vise ocekivalo napadacki nego od Kalinica, ni ostali se nisu proslavili, jucerasnja utakmica nije merilo, a Kalinica je pun pogodak za Zvezdu, to se videti kad bude skolovao Zocove igracine, ima dosta toga sto se ne vodi kroz poene i te plus minus brojke
T

Tuneku

pre 11 dana

Brat ciglar

Alex Mano

pre 11 dana

Ako je u istoj "formi" sledecu sezonu kao sto je ove sezone onda se to uklapa sa covicevom filozofijijom, top 14 i to je granica!! Ali ce zvezda uvek da "napada" f4 (ako cemo lagati!!!!!).
Đ

Đukin fan

pre 11 dana

Kalina je objektivno na kraju karijere;poziciju koju igra nije u stanju ničim da odbrani bez obzira dal u Barci,Zvezdi ili ma kom klubu…jednostavno prešao zenit i sad je to istinsko mučenje koje je ove godine u blaugrani i potpisao!!!Nema tog trenera ni kluba gde bi nadalje bio na ozbiljnom nivou EL
A

ABCDE

pre 11 dana

Sta tacno dobija Zvezda sve i da se Kalinic vrati? Kome je vise cilj puko ucestvovanje u EL? Dokle vracati godinama iste igrace. Sad ce i Dobric...znaci kanal i sledece sezone. Prepozbaju to ljubitelji kosarke. Zato ce arena i sledece sezone zvrjati prazna.
F

Familija

pre 11 dana

Ne pričaj u ime NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE nikada nemoj da pričaš u ime NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE posebno ne o poseti stadionima ili salama tvoje je da li ćeš doći ili ne a MI znamo šta je nama činiti DOBRODOŠAO KUĆI NIKOLA idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii
g

gostiVAR

pre 11 dana

sta ce nam igrac koji šutira 0-7
#

#

pre 11 dana

Zato što ima kriva usta.
T

TAKOO JEEE

pre 11 dana

3 poena u proseku, index korisnosti uvek u minusu,18% uspesnost suta, losa ofanziva, nista bolja defanziva i onda je top pojacanje za Zvezdu i Covica...Oba puta je lagano otisao iz Zvezde, a za povratak je bilo klasicno natezanje...Ovaj Covic 10 godina ima u planu samo da ucestvujemo u EL bez pokusaja za nesto vise...A onda bajke oko titule prvaka Evrope...Bojim se da sledeca sezona ne bude jos gora od ove...Polako i podrska navijaca izostaje, sve manje i manje publike iako ja veoma cesto idem na utakmice kad sam u Srbiji, a nisam bas ni blizu Beograda...
X

Xao

pre 11 dana

Ma ne valjaju nam pojačanja iz Barselone
@

@Xao

pre 11 dana

Tobi:)))))
i

izmislio rupu na saksiji

pre 11 dana

pa već je ranije rečeno da Kalinić neće produžiti ugovor sa Barselonom, samo pisač članka nije informisan. Da nije možda trebalo da se pokida za ove koji su mu na pola sezone rekli "ćao"?
M

Maestro

pre 11 dana

Cim neki igrac krene silaznom putanjom nas sportski sektor ga pozeli kao veliko pojacanje za napad na F4 sto je najavljivao Covic.