Komentari na vest

Kako je Tomislav Mijatović vratio šampionski gen i probudio istanbulsku alu

К

Кљаки

pre 19 dana

Звезда није пустила Ефес. Ефес је бољи. Звезда да је могла сама би себи помогла,не би губила од Асвела,Албе завршавала као 16та од 18 екипа.
s

srka

pre 19 dana

Neverovatno šta se sve izdešavalo u ovoj sezoni Evrolige. Prvo, totalna dominacija Real Madrida. Ne sećam kada je jedan tim ovako ubedljivo osvojio prvo mesto. Drugo, šta se sad dešava. Ovakav Efes će po svemu sudeći završiti kao deveti, jer će Baskonija izgubiti u Bolonji i onda dolazimo do situacije da u plej inu Makabi dočekuje Virtus, neki su najavili u Areni, što bi bilo jako zanimljivo i ne bih se tu kladio na Makabi, jer je to praktično neutralni teren. Kako god bilo. Efes će pregaziti Baskoniju i onda ide na poraženog iz duela Makabi-Virtus. Ko god to bio mislim da sa ovakvim Efesom koji je u neverovatnom naletu, nema šta da traži. Bez obzira što će Efes biti gost u toj utakmici. Larkin i Klejburn su u ovom trenutku nezaustavljiv tandem i ne bi im se našao nikako na putu. I sad se vraćam na početak priče. Real Madrid, koji je dominantno osvojio prvo mesto, u četvrtfinalu ide na Efes. Boga mi, u ovakvoj konstalaciji snaga, nisam siguran da će Real biti u stanju da za desetak dana tri puta pobedi Turke. I tako Efes, koji je pre mesec dana bio otpisan praktično i za plej in, ode na final four i to kao prvi favorit. Ne vidim ekipu koja u ovom trenutku može da ih dobije.
P

Pobeda je resenje

pre 19 dana

Efes je odlicna ekipa a ono sto vi komsije treba da uradite je da prvo vratite Stefana Jovica uz Nikolu Kalinica u Zvezdu.
o

odlican

pre 19 dana

ispasce odmah u play innu
S

Sever4Ever

pre 20 dana

Jedno pitanje za sve ove dusmane sto se smeju sinocnom porazu Zvezde od Efesa u Istanbulu...Zapitajte se samo jednu stvar, ZASTO je upravo sinoc Zvezda tako Lagano izgubila sa tolikom razlikom upravo kad je vama ta pobeda donosila prolazak dalje u Evroligi, zasto recimo u zadnjih punih 11 godina koliko Zvezda igra redovno EL, nikad ali bukvalno Nikad nije izgubila sa toliko 45 razlike nego bas sinoc kad je vama gorelo pod nogama...Stvar je jasna ko dan za svakog ko ima mozga,Sever i Delije su trazili od igraca i uprave da "odrade misiju" protiv Efesa sto su oni i ucinili! Sever celi porazu se veseli...😉
p

pa u tome jest fora

pre 19 dana

Nikad sebi nebi dozvolio da me neko ponizi samo da bi komsiji crkla krava
S

Severna strana.

pre 19 dana

@pa Nama super i Exta sto ste vi ispali,mi na Severu uzivamo uz Efes🍺
R

Realnost

pre 20 dana

20:15h... igra li se u Areni, zna li se šta? Splasnulo interesovanje...
z

zna se

pre 20 dana

puna arena. nema koreografija gde su navijaci skriveni u stolicama za razliku od vas. Mi smo navijaci Partizana a ne rezultata!
i

ispali ste iz EL

pre 19 dana

@zna se Jeste toliko ste "jaki u navijanju" da vas protiv Zadra bili samo 2000 u Areni,to su cak i ovi vasi iz kluba potvrdili.
@

@zna se

pre 19 dana

Dok ti nije došao Željko nisi znao da imate košarkaški klub. Na Limožu vas bilo 700 u Pioniru. Kaže nisu navijači rezultata..
@

@zna se

pre 19 dana

Puna kao tvoja glava
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Nebojsa Lopovic opet zeznuo navijače Zvezde.
N

Novi Naslov

pre 20 dana

KAKO JE ZOC SA 25 MIL.BUDZETOM USPEO DA ISPADNE IZ EL I ZAVRSI NA 13 MESTU!
M

Mozartizan

pre 20 dana

Ajmo jos 100 tekstova u kojima se omalovazava Zvezda samo da bi se skrenula tema sa ispadanja igokeje iz EL sa 30mil budzetom ove sezone,nakon sto se Zvezda sklonila Efesu sinoc na zahtev navijaca sa severa!
T

Top Gun

pre 20 dana

To što ćete 1000x da ponovite laž ne znači istinu. Ona je i dalje laž.
I

Ivan3333

pre 20 dana

Kako mozes da omalovazas nekog ko je izgubio 45 razlike, taj je mali da manji ne moze biti.
t

top 13-tizan

pre 19 dana

@ivan@top A sto se vi bunite zbog naseg poraza haha...kako vas boli sto smo se sklonili Efesu uhhh....ladno efes pivo🍺 najbolje na svetu🤣
g

gost1978

pre 20 dana

kakav gospodin
N

NR

pre 20 dana

Zvezdu nije samo onaj koji nije pitao.
i

ispali ste

pre 20 dana

@nr Samo nek ste vi ispali sinoc iz EL to je najbitnije,Covic i sve Delije nikad veselije...nazdravljamo uz Efes pivo🍺
P

PUTA MADRE

pre 19 dana

Ispali ste@@,Abre mi smo Ispali u zadnje kolo, a Vi? Bese negde u Novembru, ili....
z

zoc top 13

pre 19 dana

@madre Vi budzet 30 mil a mi 14 i opet vas cak 3 puta za redom skolujemo u derbijima,uzmemo vam Kup ispred nosa i jos vam sredimo ispadanje iz EL...kud ces bolje od toga!
D

Drvo

pre 20 dana

Svaka čast liku, bukvalno je proizvođač grobarskih suza. A i sponzora im unakazio hejehe.
i

ispadnus igokeus

pre 20 dana

HVALA UPRAVI I IGRACIMA STO SU POSLUSALI NAVIJACE I PUSTILI EFES👏
T

Top Gun

pre 20 dana

😂😂😂 Vi ste pustili Efes? Toliko ste jaki da možete sebi da dopustite da pustite Efes? Sva čast 😂😂😂