"Nikola Peković"
"Nikola Peković"

KAKAV UDARAC ZA SOKOLOVE: Peković propušta Evrobasket?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.08.13. | 15:45

Prema rečima Danila Mijatovića, direktora reprezentativnih selekcija Crne Gore, gorostasni centar nema pravo da se priključi pripremama sve dok ne potpiše novi ugovor sa Minesotom, oko kojeg se još uvek pregovara

Nikola PekovićCrna Gora je u šoku - Nikola Peković najverovatnije neće igrati za Sokolove na Evrobasketu u Sloveniji! Ovu informaciju saopštio je Danilo Mijatović, direktor reprezentativnih selekcija Crne Gore, koji je rekao da je gorostasni centar probio sve moguće rokove da se priključi saigračima na pripremama.
"Peković je imao rok da se pojavi do petog avgusta, koji je već probijen. Zbog toga Nikola najverovatnije neće igrati za crnogorsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji", rekao je Mitrović crnogorskoj agenciji MINA.

Sjajni 27-godišnji centar još uvek nije produžio ugovor sa Minesotom, zbog čega još uvek ne može da se stave na raspolaganje selektoru Luki Pavićeviću.
"Peković još uvek nije potpisao ugovor, a radi se o najvećem ugovoru u karijeri. Dok se ugovor ne potpiše, on neće moći da bude uz saigrače", dodao je Mitrović.

Izabrane vesti

Crna Gora se trenutno nalazi na pripremama na Zlatiboru, odakle u četvrtak ide put Beograda, gde će odigrati prijateljski susret sa Ukrajinom.

Inače, kao što već znate, Sokolovi se nalaze u grupi A zajedno sa reprezentacijom Srbije, sa kojom su igrali i u kvalifikacijama za Evrobasket (4.-22. septembar). U grupi su još i Litvanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Letonija.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Crna GoraEvrobasket 2013EvropaNikola Peković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara