Patrik Beverli (©AFP)
Patrik Beverli (©AFP)

Kakav bi to transfer bio: Beverli u Hapoelu iz Tel Aviva?

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 22:05

Izraelski klub ozbiljno zainteresovan za asa Milvokija

Stiže ekskluziva iz Izraela. Prema informacijama tamošnjih medija, Hapoel iz Tel Aviva je zainteresovan za dovođenje NBA asa Patrika Beverlija.

Kakav bi to eventualni transfer bio. Najveći još od kada je Alen Ajverson 2011. na zalasku karijere potpisao za Bešiktaš koji je tada takođe nastupao u Evrokupu. Da je Hapoel ozbiljan u nameri da privoli 36-godišnjeg defanzivnog specijalistu Milvokija u svoje redove pokazuju i potpisi koje su već ozvaničili ovog leta. I od kojih mogu da pozavide i ekipe evroligaškog renomea.

Izabrane vesti

Izraelski vicšampion je potpisao bivše košarkaše Crvene zvezde, Bena Bentila i Džoa Reglanda, zatim prošlogodišnjeg centra Fenerbahčea Džonatana Motlija, kao i Ijana Vejnrajta koji je prethodne tri sezone nosio dres Finiksa u najjačoj ligi sveta.

Kako se može čuti, veza u ovom ekskluzivnom transferu je trener Stefanos Dedas sa kojim je Beverli radio u Spartaku iz Sankt Petersburga tokom sezone 2011/12. Sjajni defanzivac bio tako mogao da se vrati u Evropu posle 12 godina provedenih u NBA ligi gde je igrao za Hjuston, LA Kliperse, Minesotu, LA Lejkerse, Čikago, Filadelfiju i Milvoki. Za to vreme je jedanput bio imenovan u najbolji defanzivni tim takmičenja, dok je dva puta bio deo drugog tima.

Na Starom kontinentu je još nastupao za ukrajinski Dnjepar i grčki Olimpijakos, tako da mu privikavanje na ovdašnje uslove neće teško pasti.


tagovi

Patrik BeverliHapoel Tel AvivKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara