Blagonakloni velikani pustili druge da se raduju

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.02.20. | 15:17

Bilbao, Granada, Sosijedad i Mirandes u borbi za pehar Kupa Kralja

Blagonakloni su ove sezone Barselona, Real Madrid, Valensija i Atletiko Madrid. Nema ih u završnici Kupa Kralja, pa će posle godina dominacije nekome drugom omogućiti radost. U prvom polufinalnom meču Kupa snage večeras odmeravaju Bilbao i Granada, ekipe koje je retko ko očekivao ovako daleko.

Granada je izbacila Valensiju, pošto se provukla protiv Badahoza, dok je Bilbao srušio Barselonu, takođe nakon što je tek posle produžetaka izborila pobedu protiv Tenerifea. Iako su gosti jedno od prijatnijih iznenađenja u Primeri, u Baskiju dolaze poprilično oslabljeni bez Lozana, Montoroa i Kvinija, dok su neizvesni nastupi Martineza i Vika. Ipak, i Lavovi iz Baskije imaju problema, pošto je pod znakom pitanja igranje Berčičea i Garsije, dok sigurno nema de Markosa.

Izabrane vesti

Ova dva tima su se sastala u ligaškom delu početkom decembra prethodne godine, a bolji je bio Atletik posle 2:0 na San Mamesu. Granada je izgubila svaki od prethodna tri okršaja sa Baskijcima i bez pobede je u poslednja četiri.

Bilbao je u nedelju izgubio od lokalnog rivala Sosijedada i produžio negativan niz od sedam vezanih ligaških duela bez slavlja. Granada je u subotu izgubila od Atletika u Madridu sa 1:0, a poraz je označio kraj njene tri utakmice bez neuspeha.

ŠPANIJA, KUP - POLUFINALE, PRVI MEČEVI

Sreda
21.00: (1,78) Bilbao (3,40) Granada (5,10)

Četvrtak
21.00: (1,40) Sosijedad (4,50) Mirandes (8,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara