"Rudi"
"Rudi"

Kad Ljulj dominira i Rudi poludi: Real ponovo isprašio Barsu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.06.16. | 21:49

Kraljevski klub slavio s 91:74 i sada vodi sa 2:1 u finalnoj seriji

RudiKao što se i očekivalo - Real Madrid je ponovo isprašio Barselonu, ovoga puta na svom parketu, i pobedom od 91:74, poveo sa 2:1 u finalnoj seriji i tako došao na korak od odbrane titule osvojene prošle sezone.

Real je dominirao tokom čitavog meča, dobijao redom četvrtine, na poluvremenu vodio sa 13 razlike i nije dopuštao Blaugrani ni da se ponada da može da dođe do brejka.

Izabrane vesti

Najraspoloženiji igrač u domaćem timu bio je Serhio Ljulj koji je ubacio 21 poen i tako bio najefikasniji na meču, dok mu se priključio Rudi Fernandez koji je odigrao jednu od onih "svojih" utakmica i postigao 18. Gustavo Ajon je dodao 12, Trej Tompkins 10.

U timu Barselone istakli su se Ante Tomić sa 18 i novopečeni reprezentativac takozvane države Kosovo Džastin Doelman sa 17 poena i osam skokova.

Sada je Real Madrid na korak od titule, pritisak je na Barsleoni, ali su realno Madriđani u dosadašnjem toku serije pokazali mnogo bolju, bržu i atraktivniju košarku i odmah su svima stavili do znanja da će Barsa jako teško do titule.

Naredni meč igra se 22. juna, a domaćin će ponovo biti Real Madrid.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerhio LjuljRudi FernandesReal MadridDžastin DoelmanACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara