Komentari na vest

Kad Jokić doda gas, nema brige za Nagetse, 23. tripl-dabl u sezoni budućeg MVP lige (VIDEO)

S

Skopne

pre oko 1 mesec

POSLE POSRTANJA DJOKOVICA JEDINA UTEHA JE JOKIC. IGRACINA KOJI JE NADMASIO SVE BIVSE ZVEZDE IZ YUGE. JEDINO TADA JE BASKET BIO DRUGACIJI OD DANASNJIH VREMENA.JOKI JE NAJBOLJI IGRAC KOJEGA JE EVROPA DALA DO DANAS
G

Gost RS

pre oko 1 mesec

Neki stariji ljubitelji a i solidni poznavaoci košarke koje poznajem kažu da je baš Kukoč najbolji evropski NBA igrač, ipred Dražena i ostalih. Do pojave Jokića. Ali da Kukoč koji je zaista bio igračina ovo kaže, ne ide mi u glavu. Danilovića da ne komentarišem.
B

Biserka

pre oko 1 mesec

Kukoc i svi ostali koje je pomenuo i koji su se nazalost prepoznali, mali su ljudi i pored svoje visine. Svi sa svojom statistikom nisu zajedno blizu Jokicu. Samo bolestan to ne vidi, a oni to ne Zele da vide.
G

Gost nba

pre oko 1 mesec

Nije sigurno da ce Jokic da dobije MVP. Ja bih volio ali su podijeljeni oni koji glasaju. Za sad Jokic ima blagu prednost vjerovatno. Suzdrzite se od ovakvih naslova. Nije u redu. Plus nemate ni novinare koji kvalitetno prate NBA ligu.
M

Mrcina

pre oko 1 mesec

Ovakvi potezi se ne uče,ovo je čist talenat i suva inteligencija.Na stranu njegovi ljudski kvaliteti(mislim na repku),čovek je nezaustavljiv!Ne mogu da verujem da Kukoč i Danilović imaju obraza da izjave kako nije na nivou Dražena,i ostalih..Prešao je igricu definitivno.Kakvu ekipu bi imala ex-yu,drhtali bi svi redom.
J

John Terry

pre oko 1 mesec

"Kada odigrate 80+ utakmica kao on, i dostignete taj nivo umora, kada odete kuci tako umorni i dozivite da vas rodjena cerka ne prepoznaje i ne trci vam u zagrljaj, tada mozete suditi Jokicu" - Vladimir Grbic, genije.
B

Broj 1

pre oko 1 mesec

Ali "repka"?Povraća mi se.
M

Mrcina

pre oko 1 mesec

@Broj1 Pa ti povrati,gurni 2 prsta da lakše krene.
K

Khanbg

pre oko 1 mesec

Bukvalno kad cujem repka dobijam dijareju. To su pokupili od komsija nam hrvata. I ne kapiram kako se to uopste toliko ustalilo u nasem jeziku i govoru.
Z

Zijani

pre oko 1 mesec

Najbolji ikad sa ovih prostora..voleli ga ili ne al ubedljivo je najbolji
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

I sta veli Kukoc, Divac i Radja su bolji od Jokica (cime u stvari zeli da odbrani status Drazena Petrovica kao neprikosnovenog), a sva trojica igrali zbog rasne kvote. Jokic je suvi kvalitet, Leri Bird danasnjice, sa tendencijom da postane bolji od njega.
m

mator sam

pre oko 1 mesec

i pamtim Jokic i Doncic su za klasu bolji od Petrovica i Divca!
p

poz

pre oko 1 mesec

Kakav suvi talenat decko plus na to jak kao zemlja
J

Jacksonville

pre oko 1 mesec

Krivo Kukocu i Danilovicu sto je Jokic svjetlosnim godinama ispred njih.. A Jokic cuti i samo radi svoj posao!!!
С

Само пијан могу

pre oko 1 mesec

Нови МВП НБА лиге је Лука Дончић
M

MileSrbin90

pre oko 1 mesec

Ocigledno si dosao da provociras. Smanji dozivljaje prijatelju i bezi od.avde

Mile Stručnjak

pre oko 1 mesec

Nemam ništa protiv ali sigurno ne još... 😉
J

Jacksonville

pre oko 1 mesec

Da nije Jokica, Luka bi verovatno bio MVP!!! Legende i jedan i drugi!!! Takva dva naša igrača teško se nadju!!!
n

nadrealnooo

pre oko 1 mesec

Sto bi rekao Toni Kukoc nije to jos to,ni blizu Divca i Radje..hahahahahaha...Sve ja kapiram da mi ovako indijanci,sto jesmo,napisemo i izjavimo tako nesto ,ali Toni Kukoc da lupi takvu glupost,to je neverovatno. Ali to opet pokazuje koliki su pajseri bivsi igraci ,kad se karijera zavrsi. To su izjave u rangu deteta do 12 godina. Neverovatno. Ovo sto Jokic radi u NBA ligi nije vidjeno,covek im je upropastio biznis!!A da ne pricamo o tome da je jednu smesnu fransizu kakva jeste Denver je doveo do sampionskog prstena!!!
S

Simply the best

pre oko 1 mesec

The GOAT! NAJBOLJI KOŠARKAŠ NA SVETU SVIH VREMENA UZ JORDANA NAŠ SRBIN NIKOLA JOKIĆ JOKER 🖤🤍🇷🇸
S

Snowman

pre oko 1 mesec

Nego sta kaze Kukoc za decka kojem treba ono samo jos 10 Tripl Dabl da stigne Medzik Dzonsona, hoce li biti dobar nekad ko Radja i Divac?🤡
L

Lacio1900

pre oko 1 mesec

Još da ne pominjemo da debeli nikada ne juri tripl dablove, oni sami dolaze. Milina ga gledati.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Mislim da samo pokusavaju nasilno da ostave taj neki utisak da je Drazen najbolji, jos jedan primer kako Hrvati brane svoje iz sve snage. Na kraju Nikoline karijere, CV ce biti takav da ce sigurno uci u rasprave oko jednog od 10 najboljih svih vremena, a ne na ovim prostorima. Vec sada je NBA sampion, 2X NBA MVP, 6X ALL STAR, 3X CLAN NAJBOLJE PETORKE, MVP FINALA, a ima tek 29 godina.