Bruno Kaboklo (©Star sport)
Bruno Kaboklo (©Star sport)

Kaboklo trenira sa Golden Stejtom, veruje da može do ugovora

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.24. | 12:47

Hapoel Tel Aviv ostaje opcija

Tanka je linija između izraelske i najjače lige na svetu. Iako ima ponudu Hapoela iz Tel Aviva, ambicije Bruna Kabokla su veće te se košarkaš i dalje pod ugovorom sa Partizan Mozzart Betom nada angažmanu u NBA. I to u Golden Stejtu.

Štaviše, brazilski centar trenutno trenira sa ekipom Stiva Kera i prema rečima njegovog agenta Danijela Hazana nada se da će uspeti da se izbori za ugovor.

Izabrane vesti

"Kaboklo će trenirati sa Golden Stejt Voriorsima do četvrtka sa ciljem potpisivanja ugovora i on veruje da će u tome uspeti", izjavio je Hazan, prenosi Sportando.

Hazan dodaje da Hapoel, koji mu je prema ranijem pisanju izraelskih medija ponudio 1.700.000 evra za sezonu, ostaje opcija.

"U pregovorima smo, napredujemo. To je definitivno opcija koju vredi zadržati", dodao je Hazan.

Sve ovo pomno prati Partizan jer je ceo slučaj sa Kaboklom trenutno na FIBA arbitraži. Brazilac je izneo argumente da ga klub nije isplatio i da kao slobodan igrač može da napusti Humsku, dok crno-beli argumentuju da je centar napustio tim bez dozvole pre finala KLS i da je time prekršio disciplinski pravilnik. Odluka FIBA može da utiče na eventualno obeštećenje koje bi Partizan dobio.


tagovi

Bruno KabokloPartizan Mozzart BetGolden Stejt Voriors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara