Bruno Kaboklo (© Starsport)
Bruno Kaboklo (© Starsport)

Kaboklo svojevoljno napustio Partizan pred finale sa Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.06.24. | 16:04

Klub se oglasio povodom neočekivanog problema pred finale sa Crvenom zvezdom u ponedeljak

Centar Partizana Mozzart Bet Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije, stoji na sajtu kluba iz Humske.

Izabrane vesti

"Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila", stoji u saopštenju.

Potom se nastavlja sa obaveštenjem. 

"KK Partizan Mozzart Bet se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan Mozzart Bet ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska". 

U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da Brazilca zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama.

Ono što je posebno zanimljivo da je Bruno Kaboklo pričao sa medijima posle treće utakmice sa Megom i otvoreno pričao o meču sa Zvezdom i najavio da će se boriti za titulu zajedno sa ostatkom tima. O čemu možete da pročitate OVDE. Šta se desilo u međuvremenu... Nije poznato.



tagovi

KK PartizanBruno Kaboklo

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara