Bruno Kaboklo (©MN Press)
Bruno Kaboklo (©MN Press)

Kabokla gledalo 17 NBA ekipa

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 10:39

Još uvek aktuelni košarkaš Partizana imao privatni trening u Las Vegasu

Nije još poznata budućnost Bruna Kabokla, ali se ona definitivno ne nalazi u Partizanu, iako brazilski centar još uvek ima važeći ugovor sa crno-belima. Izvesno je da će ta saradnja na lakši ili teži način biti prekinuta, a dok igračev agent gleda da pronađe što bezbolniji raskid, Kaboklo se nalazi u Las Vegasu gde je odradio privatni trening pred skautima 17 NBA ekipa. I to na samo nešto više od deset dana pred početka Olimpijskih igara u Parizu na kojima će nastupati sa nacionalnim timom.

Koliko god da se za momka iz Osaska interesuje Makabi iz Tel Aviva, kao i neki drugi evroligaški timovi, njegov prioritet je da ponovo pronađe angažman u najjačoj ligi sveta što potvrđuje i pomenuti održani trening. Preko Atlantika je nastupao od 2014. do 2021. godine igrajući za Toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston. Potom je karijeru nastavio u Evropi gde je sem Partizana, bio deo Limoža i Ulma.

Izabrane vesti

Inače, Kaboklo je i prošlog leta pre potpisa za tim iz Humske uradio sličnu stvar. Tada je nakon odluke da napusti Veneciju još pre početka sezone, odlučio da igra za izraelskog drugoligaša koji je imao pripremne mečeva protiv nekih NBA ekipa. Sve sa ciljem da ga neko od ljudi tamo vidi i pozove. Na kraju su ti napori bili bezuspešni, pa se okrenuo Partizanu, a videćemo da li će ovog puta biti veće sreće.

Ono što mu svakako ide u prilog jeste činjenica da je izbriljirao na nedavnom kvalifikacionom olimpijskom turniru u Rigi gde je sa 20 poena u proseku vodio svoju selekciju do mesta na najvećoj smotri sportista. Ako kojim slučajem ponovi iste partije i u Francuskoj, šanse da se vrati u NBA će mu drastično skočiti.


tagovi

Bruno KabokloKK PartizanLetnja liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara