Komentari na vest

Jović se nije povukao iz reprezentacije: Porodična situacija ga sprečila da bude deo tima

R

RECIMO

pre 16 dana

Imamo Micića, Avramovića i Jaramaza, a dolaze Drezgić i Topić.
K

Kalabasas

pre 17 dana

Imamo najboljeg pleja na svetu,koji sve vidi ,nama fali samo Gordon...i neko da napravi tim oko čoveka a ne da se pravi tim od pet jednakih...meloun je to prvi shvatio i uzeo prsten...
T

Tužno

pre 17 dana

Dokle smo mi došli kad se sumnja u iskrenost motiva jednoga Stefana Jovića, momka kome je zbog povrede u dresu reprezentacije bila ugrožena i karijera, a on se nakon svega ponovo odazvao na poziv selektora za prošlo SP?!
p

profesorogi

pre 16 dana

Da je potreban igrao bi on i sada kao i prošle godine,potreba za njim je bila mnogo veća za sp,jer nismo imali ni Micića ni Jokića sada je druga priča.Njegova igra bi sada bila suvišna.
L

Lakisa89

pre 17 dana

Immobile, ti si upoznat desavanjima u kosarci i van kosarke. Interesuje me kakav to problem Stefan Jovic ima, a da toliko dugo traje, evo vec godinama, da ne moze da igra za reprzentaciju, i prosle godine je jedva zaigrao. Ovo ne pitam zato sto mislim da je preko potreban, vec zato sto mora da je nesto veliko i ozbiljno.
I

Immobile

pre 17 dana

Kod Kokoškova je bio povređen za one kvalifikacije za OI, nakon toga je bio rekovalescent i realno nije bio spreman za to prvenstvo. Ovo je nešto sasvim drugo i to nije za javnost. Veliki i pozdrav i hvala što mi se obraćate. Dobijam određene vrste "saveta" koji prenose neki ljudi da se zaustavim. Al sad ću još više ići u srž i boriti se protiv takvih. Uvek maksimalno objektivno i realno.
В

Втб

pre 17 dana

Мени је данас један фини чика (у коментарима на другој вести) објаснио да Јовић не жели више да игра за репрезентацију да би се сачувао од повреда и продужио каријеру још пар година и да је то саопштио још пре два месеца, те да ја не пратим кошарку и верујем у чаршијске приче... Сад могу само да закључим да ни Јовић не прати кошарку.
R

Ruiz1506

pre 17 dana

Ljudino, hvala za sve što si do sada uradio za reprezentaciju i nas delije. Puno si nam sreće doneo. Naka te sreća pogleda i bog pomogne, šta god da je razlog izostanka.
ć

ćaozdravo

pre 17 dana

Ne znam šta je u pitanju, samo želim Jovicu i njegovoj porodici puno zdravlja i sreće .

Bojank91

pre 17 dana

Koliko drugačije zvuči kad se kaže "ne mogu zbog porodičnih problema i "umoran sam"
E

E Mićo

pre 17 dana

Neka bato zaslužio si da odmoris, hvala za sve i nadam se da se vidimo sledeći put!
a

ajmo Zvezda

pre 17 dana

djido u Zvezdu Jovicuuuu
Q

Qwertoslav

pre 17 dana

Bravo Stefane! Gde su sada oni pljuvači što su izmišljali kojekakve sukobe?!
S

Strucnjak021

pre 17 dana

Micic nije klasicni plej ! Plej koji ume da razigra ekipu je Jovic i Teodosic ,a ne ide niko od njih ,Micic prvo gleda kos a posle sve ostalo
b

bgcz

pre 17 dana

zato imaš pleja u telu centra
g

gorannk

pre 17 dana

Ođe niko ne prati košarku izgleda, pa lopta će kod Jokića biti. Čovjek je prsten uzeo igrajući tako
Z

Zigafix

pre 17 dana

Najveci gubitak za reprezentaciju. Idemo na OI bez klasicnog pleja.
E

Enzo

pre 17 dana

a šta je Micić? Centar?
G

Gost007

pre 17 dana

Enzo pa nije plej tipa Jovic,Teo on je vise kao na primer Neipir,
Z

Zato

pre 17 dana

je pošao Jaramaz :)
Z

Zigafix

pre 17 dana

Druze mi imamo 2 pleja, Micica i Avrama. Nijedan nije klasican i nisu vrsta pleja koji razigrava ekipu. Mnogo je bolja varijanta Jovic i jedan od ove dvojice nego ova kombinacija, jer kad se vrsi izmena na pleju menja se i ritam utakmice. Jovic je prosle godine donosio mirnocu, a Avram svojim ulaskom energiju i dizao lvl odbrane. Jos nesto, po meni je Jovic do sada pruzao bolje partije od Micica u dresu Srbije. Jeste Micic bolji igrac i ima vecu cenu i bolju karijeru, ali Jovic je jedan od retkih u zadnjih 10god ko je odradio svoj zadatak u potpunosti.
J

Jambb

pre 17 dana

A dobro, Jokic bi trebalo biti glavni plej ako smo pametni
A

Auslenda

pre 17 dana

@Zigafix Avramovic igra Sah, a Micic igra Hokej na Ledu,