Afera se nastavlja, Mesi progovorio: Predsedniče, daj dokaze da nas nisi blatio

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.02.20. | 21:51

„Čudno je sve to“, kaže kapiten Barselone

 

Đozep Marija Bartomeu „pere ruke“, iako mu navijači baš i ne veruju. Utisak je da mu ne veruju baš fudbaleri Barselone, ali moraju da poštuju hijerarhiju, pa su pristali na sastanak sa predsednikom ne bi ovaj probao da ih ubedi kako nema veze sa „aferom botovi“ koja trese Kataloniju poslednja dva dana.

Izabrane vesti

Kako se može čuti, stvar nije isplegana. Lionel Mesi, Serhio Buskers, Đerar Pike i Serđi Roberto, uz prisustvo trenera Kikea Setjena, saslušali su izalaganje prvog čoveka kluba, koji se pred najuticanijim igračima i trenerom pravdao kako Blaugrana jeste angažovala firmu 3 Ventures, međutim, ne da bi preko nje blatila sa prvotimce, već „pratila šta se piše o klubu po društvenim mrežava“.

Ne baš ubedljivo objašnjenje, koje će samo podgrejati sumnje da Bartomeu jeste želeo da uglanca svoj, a uprlja ugled Mesija i drugova. Posebno posle prošlosezonskog debakla u Ligi šampiona i eliminacije od Liverpula, ali i nedavnog obraćanja direktora Erika Abidala koji je optužio pojedince kako su zabušavali kod prethodnog šefa struke, Ernestea Valverdea.

Botovi su odradili svoje. Bartomeu mora da se brani. Mesi čeka...
Istina je da me je ovaj slučaj iznenadio. Nisam ni bio u Barseloni kad se sve dešavalo. Bio sam na putu. Kad sam se vratio, shvatio sam pomalo o čemu se radi. Predsednik nam je na sastanku rekao isto što u javnosti, ponovio reči sa konferencije za medije. Ne mogu da kažem šta se tačno dešavalo, osim da je sve što je rekao javno izgvorio i na sastanku sa kapitenima“, pojasnio je kapiten Barse u intervjuu Mundo deportivu.

Tajming obraćanja je zanimljiv. Leo retko daje intervjue, vodi miran, porodičan život, ali je sad svestan da je napadnut, ne samo on, već cela ekipa i želi da se brani. Štaviše, deluje da je pritisnuo gazdu.
Istina je da mi je čudno sve što se desilo. Ipak, predsednik je rekao da će dostaviti dokaze da to nije radio. Moraćemo da čekamo, da vidimo da li je istina ili ne. Ne možemo da kažemo više. Preostaje nam samo da čekamo i vidimo šta će se desiti. Stvarno, meni je sve izgledalo čudno“, pojasnio je Lionel Mesi.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara