Reitspijes ume sa Treglerom

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.04.20. | 09:41

Veliki dvoboj u okviru TT Star serije u Češkoj

Akcija stonog tenisa nastavlja se u utorak mnoštvom duela u celom svetu. Većina se odvija u Rusiji, Ukrajini i Češkoj. Tako je bilo od starta pandemije virusa korona, a nedavno je na red došla i serija Čelendžer u Nemačkoj, dok se loptica udara i u Jermeniji.

SVI DANAŠNJI MEČEVI U STONOM TENISU

Izabrane vesti

Pažnju danas usmeravamo ka Češkoj, gde u okviru TT Star serije Tomaš Tregler ukršta reket protiv Davida Reitspijesa (12.45).

Treba reći da je Tregler nedavno bio u veoma lošoj seriji u vidu tri pobede na 13 mečeva, što mu je jedan od najlošijih nizova koje pamti. Ipak, u poslednje vreme bio je sve bolji. Od 3-10, Tregler je došao do skora 14-5 u prethodnih 19 mečeva. Nalazi se u pobedničkom nizu od pet mečeva tokom jučerašnjeg dana.

Reitspijes je bio u dobrom stanju dok je Tregler prošle sedmice grešio. Otišao je na skor 14-5 u 19 mečeva, baš kao i njegov rival. I Reitspijes, takođe, dobro igra u poslednje vreme. U poslednjih osam mečeva je ostvario šest pobeda, uz gubitke od Miroslava Horejšija i Antonina Gavlaša. Gubitak protiv Horejšija bio je prilično iznenađujuć. Nijedan od te dvojice protivnika nije mnogo kvalitetan igrač, a Reitspijes je bio težak favorit u oba susreta.

David Reitspijes vodi sa 7:4 u međusobnim okršajima sa Treglerom u karijeri, ali Tregler je bio impresivan u njihovom poslednjem susretu pobedom u tri seta (11-7, 11-6, 13-11).

RANG LISTA NAJBOLJIH U ČEŠKOJ:

FotoShutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara