Inter pretekao Juventus u trci za Junajtedovog klinca, ali menadžeri traže 5.000.000 evra samo za potpis

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.02.20. | 15:07

Tahit Čong odlazi kao slobodan igrač

Inter i Juventus, novi dvoboj za potpis, ovoga puta adresa obračuna - Mančester. Italijanski velikani ozbiljno su zainteresovani za ofanzivnog vezistu Junajteda Tahita Čonga. Delovalo je da je Juventus daleko bliži njegovom potpisu, ali su sada u prvi plan iskočili Nerazuri. Deluje da je milanski velikan na dobrom putu i da dovede talentovanog fudbalera u svoje redove.

Kako prenose ostrvski mediji, mali jaz stvara razlika od 500.000 evra kada su u pitanju godišnja primanja igrača. Nerazuri nude 1.500.000 evra, dok Čang traži 2.000.000 evra. Ipak, utisak je da će se igrač i klub po ovom pitanju lako dogovoriti. Ono što predstavlja problem Interu jeste naknada za potpis koju traže njegovi agenti. U startu je Stelar fudbal grupa, koja zastupa 20-godišnjeg fudbalera, zahtevala oko 7.000.000 evra, dok je Inter bio spreman da plati svega 1.800.000 evra. Popuštaju menadžeri, a poslednji podatak govori da bi zastupnici Čanga mogli da prihoduju oko 5.000.000 evra samo za potpis. Juventus još uvek nije ispao iz trke za njegove usluge, ali utisak je da je fudbaler bliži odlasku u grad mode.

Izabrane vesti

Čong već četiri godine nastupa za klub sa Old Traforda gde je stigao iz Fejenorda, njegovog matičnog kluba. I tada je došao kao slobodan igrač, uz obrazloženje da klub nema dugoročne planove sa njim. Nije se naigrao u Junajtedu, pa je oveoma blizu prelaska na Đuzepe Meacu, opet bez obeštećenja pošto mu ugovor ističe u junu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara