Jokić ponovo na Ol staru!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 08:22

Još jedno veliko priznanje za srpskog reprezentativca

Srpski centar Nikola Jokić drugu godinu zaredom izabran je za učesnika Ol star utakmice NBA lige. On je od strane trenera svrstan u rezervni tim Zapada, gde se nalaze još Demijan Lilard (Portland), Donovan Mičel, Rudi Gober, Brendon Ingram, Rasel Vestbruk i Kris Pol.

Jokić se na ovaj način približio legendarnom Peđi Stojakoviću, koji je tri puta bio deo Ol star vikenda (2002, 2003. i 2004. godine). Ovogodišnji Ol star vikend će biti održan od 14. do 16. februara u Čikagu.

Izabrane vesti

Na istoku se među rezervama nalaze Džimi Batler, Kajl Lauri, Ben Simons, Kris Midlton, Džejson Tejtum, Bem Adebajo i Domantas Sabonis.

Da ne bude zabune, starteri dve konferencije izabrani su prošle nedelje. Na Zapadu su to: Luka Dončić (Dalas), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (LA Lejkers), Kavaj Lenard (LA Klipers) i Entoni Dejvis (Lejkers), a na Istoku: Tre Jang (Atlanta), Kemba Voker (Boston), Janis Adetokunbo (Milvoki), Paskal Sijakam (Toronto) i Džoel Embid (Filadelfija).

Jokić iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu. Beleži 20 poena u proseku, kao i 10 skokova, odnosno 6,6 asistencija po meču.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara