Komentari na vest

Jokić i Nagetsi dobili ozbiljno pojačanje: Potpisao Rasel Vestbruk

r

russ

pre oko 1 mesec

Najjaci su ovi sto vredjaju coveka nisu 3 tekme pogledali u zivotu, nego otisli na fb i procitali komentare kako je los igrac, a nisu upalili nikad tv, covek je klasa od igraca cak i u ovim godinama, a tek sta je bio 2012-2018 to je bilo tek strasno
s

sale brat

pre oko 1 mesec

Posle potpisivanja max ugovora tada sa Poterom pre dve godine jasno je bilo da su Nagetsi sebi pucali u noge kad je u pitanju mogucnost da dovedu nekog osvajaju titulu i guce dva vazna iskusna igraca u rotaciji Brauna i Grina sto nisu uspeli da nadoknade plus sto je poter bio kriminalan u seriji sa Minesotom, druga stvar je klupa koja ne postoji ili meloun jednostavno nema poverenja u te igrace sad odlazi KCP i Denveru da bi bio konkurentan pored Westbruka i Sarica svakako treba jos plej bek suter a nemaju para da ih dovedu sem da iz ekipe koja igra letnju lige ne izbunare nekog a to je nemoguca mislija
S

Sasa t

pre oko 1 mesec

Thompson bi bio savrsen,mislim da bi se preporodio u Denveru,a i nije skup.A sto se tice Westbrooka,njemu fali titula i sigurno da ce se podrediti timu ili ce na klupu. A to kakav je igrac nema potrebe ni da se prica,mada ajde da kazemo,odbrambeno je mnogo dobar igrac,eksplozivan,uvijek je prvi u kontri,uzme loptu ispod svog kosa i sam odradi od kosa do kosa kontranapad na nepostavljenu odbranu. Mnogo ali bas mnogo moze da doprinese. A MPJ ima ogroman ugovor,ako ode kao sto mislim da hoce,onda ce biti para da se dovede jos dosta solidnih igraca. Sve je na sportskom direktoru,a nije se nesto pokazao prosle godine sa pojacanjima.
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Ne znam za antipatičnijeg NBA igrača od Vestbruka.
8

8

pre oko 1 mesec

Koliko se ja razumem u košaku njima je potreban kvalitetan klasični šuter na spoljnjoj poziciji .
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Mozda covjek i bude pojacanje, a mozda i ne bude. Nije to onaj isti Vestbruk koji je bio MVP lige. Njegova karijera je vec dugo u slobodnom padu. A nije sigurno slucajnost ni to sto se od Oklahome nije zadrzao ni u jednom timu duze od sezonu, dvije. Ali dobro, nije sad ni da je Denver imao milion opcija.
g

gost1978

pre oko 1 mesec

ako sam u nesto ubedjen, to je da je ovaj potez apsolutni promasaj.
S

Sasa t

pre oko 1 mesec

Ovaj potez je jedan od boljih poteza koji su mogli da urade. Prosle sezone je imao prosjek preko 11 poena po utakmicu uz skokove i asistencije,plus sto je dobar u odbrani i dalje je eksplozivan i brz,prvi u kontrama... Fali mu titula i sigurno ce dat sve od sebe da je osvoji. I u Lejkersima nike dugo ostao jer tu trener ne sastavlja ekipu nego Lebron,u Klipersima kao sto sam vec rekao nije bio los,dao je doprinos ali je Dzordz kanta od igraca kad je vazno,a Lenard povrede,nekostantnost,godine. Evo videces da je Westbrook pun pogodak. Samo da se oslobode MPJ,da uzmu Thopmsona koji bi se preporodio jer zadnjih godina njegova ekipa je u padu,jedva su ulazili u play off i on je pao u takvoj ekipi,sto ne znaci da je los suter jer cak i u takvoj ekipi je bio na 37 posto suta za 3 poena. Pa zamisli kad dodje u ekipu kada bi dosao u ekipi koja se bori za titulu,mislim da bi igrao 30 posto bolje nego sad. A takodje nije skup i ostalo bi mnogo para za od odlaska MPJ i Denver bi mogao da kupi jos par veoma respektabilnih i dobrih igraca,da popuni klupu.
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Da je ozbiljno lagao vas neko!
L

Laker

pre oko 1 mesec

Jokic tripl dabl videti nece vise, ovo je katastrofa... Covek je hodajuca cigla, nekad bio dobar sad jok

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Vestbruk nije mogao vola da ubode otkad je dosao u Lejkerse...kakvo crno pojacanje...jedva cekali da ode iz LA
K

Khal Drogo

pre oko 1 mesec

Денвер нема простора у селери кепу, они ће готово извјесно пребацити други праг пореза на луксуз (189 мил.$), у ситуацији су да траже не играче које би жељели и који би им донијели сигуран помак у квалитету јер су такви "недоступни", него оне који ће игратио за минималац или близу минималца и који би могли бити корисниим у ротацији. Када је Вестбрук у потању, иакло ветеран (36 година) и даље посједују изузетан атлетицизам, игра са великом енергијом, његов потенцијал и офензивни и дефанзивни нису спорни, његов проблем је "у глави", кроз читаву каријеру би не ријетко имао добре бројке али и радио подоста тога на штету свог тима. Прије три године на инзистирање Леброна довели су га Лејкерси па како се није уклопио, Лејкерси су муку мучили да га се ријеше. Тако да потписивањем Вестбрука постоји одређени ризик како ће се уклопити и колико ће бити у стању прихватити и улогу и задатке у систему Денвера, но како игра за минималац (двије године 6,8 мил.,$) за ен-би-еј стандарде никакве паре, ризик који има основа.
a

ajdeeeeeee111

pre oko 1 mesec

manje vise je sve ovo sto si napisao tacno. ali mislim da ovaj trejd nece biti ni blizu toga da bude promasaj. westbrook jeste u padu,sto i ne cudi kada se zna da covek ima 36 godina...ali njega ni ne dovode da bude neko ko ce igrati 35+ minuta,uzeti 20ak suteva i sl. Denver je prosto morao da dovede back up playa. od svih igraca jedini play im je Murray,a mislim da na trzistu u ovom trenutku nisu mogli naci boljeg igraca(kojeg mogu da priuste) od russa. bez obzira sto je proslu sezonu zavrsio sa minimalnih 11 poena po utakmici,ne mislim da mu je sezona bila losa...on je svoj deo posla odradjivao sasvim korektno...nisu to one tripl dabl brojke iz njegovog primea...ali isto tako treba reci da vise ne uzima ni toliko suteva kao nekad. dakle opao je broj poena,ali su mu procenti manje-vise isti kao kroz celu karijeru...44% sto je sasvim korektno. takodje treba reci i da je prepolovio broj gresaka po utakmici, sve u svemu,mislim da ce datu mnogo veci doprinos sa klupe nego regie jackson prosle sezone...pogotovo kada je organizacija igre u pitanju,pa onda i kod defanzive...ne mislim da je ovo los potez denvera,naprotiv...ako klikne sa ekipom,mislim da ce iz ovoga denver mnogo dobiti. veci problem je za denver sto nisu probali da odrade neki trejd u kojem bi se oslobodili portera,mislim da je on najstetniji igrac po denver...a imali su dosta opcija.
A

Atana

pre oko 1 mesec

Verovatno nisu imali prostora u budzetu za nekog boljeg, ali ce svakako biti interesantno videti kako ce Westbrook da uklopi svoj stil soliranja sa timskom igrom Nagetsa. Doduse, zavisi i sta ce igrati, u nekoj cudnoj postavi realno moze da prevodi loptu i da igra 1, dok bi Murray igrao 2, sto mu vise i lezi...