Savo: Ni ja, kao Klop, ne bih ništa menjao

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.03.20. | 13:31

Nemac ostao veran svom sistemu, ali nije uspeo da osigura prolaz u četvrtfinale Lige šampiona

Govorio je nekoliko puta od početka sezone Savo Milošević kako ni za pedalj neće odstupiti od ofanzivnog stila igre, pa je u tom svetlu zanimljivo njegovo razmišljanje povodom revanša osmine finala Lige šampiona, Liverpul - Atletiko.

Izabrane vesti

Jirgen Klop je ostao veran napadačkom opredeljenju i do 97. minuta imao prolaz, ali isto tako i Dijego SImeone nije odustajao od defanzivne postavke i igre na kontru, što mu je donelo plasman u narednu rundu.
"Ni ja ne bih ništa menjao, kao što nije ni Klop", smireno odgovara trener Partizana, iako je sistem Atletikovog trenera na kraju rezultirao podvigom.
"Simeone suštinski nije ni mogao ništa da menja, imajući u vidu kakvu je ekipu selektirao, kako mu igrači treniraju, kako igraju... Ne vidim mogućnost drugačijeg načina igre. Eventualno je mogao Klop nešto da promeni, bude malo defanzivniji..."

Iz Lige šampiona selimo se u Superligu. Partizan u subotu gostuje Voždovcu, pred praznim tribinama.
"Čeka nas jedna od najbitnijih utakmica ovog proleća, potreban nam je pozitivan rezultat, a rival je nezgodan po nas. Ne igra dobro u drugom delu sezone, međutim, promenio je trenera i sa novom energijom čeka meč. Preduzećemo sve potrebne mere da odigramo najbolju utakmicu u 2020, ako je moguće".

Nevolja po goste je što su nekompletni.
"Umar Sadik neće igrati zbog povrede nekoliko utakmica. Verovatno neće biti ni Sejdube Sume, a videćemo za Aleksandra Lutovca i Bibarsa Natha".

Crno-beli su se u sredu ubedljvom pobedom nad Spartakom (4:0) plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije, mada su svesni da taj meč ne može da im bude realan prikaz vrednosti.
"Moramo biti realni. Dobro je delovalo, ali potrebno je da uzmemo u obzir snagu rivala tom trenutku. Nije Spartak došao u najjačem sastavu u Humsku, međutim, verujemo da će nam meč pomoći na planu psihologije, jer su naši parametri, kad su u pitanju trka, intenzitet i rutina bili dobri. Samo moramo da ih potvrdimo u jačim utakmicama", predočio je Savo Milošević.

Foto: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara