""
""

Jevtović otkriva: Metalac se nada pozivu u ABA ligu, ali i Evrokupu ili FIBA ligi

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.06.16. | 13:19

"U Superligi nismo bili na potrebnom nivou, ako je za opravdanje imali smo i smenu trenera i ponovo probleme. Žao nam je što nismo ušli u polufinale srpskog plej-ofa“, kaže odlični košarkaš

Krilni centar Nikola Jevtović tokom minule sezone bio je jedan od najboljih košarkaša Metalca iz Valjeva. Ipak, i pored dobrih igara rođenog Užičanina, Metalac nije uspeo da izbori plasman u polufinale srpskog plej ofa. Bolji od tima iz Valjeva bili su rivali iz Železnika.
Mada smo cele sezone imali nagomilane probleme uspeli smo da izvučemo ABA ligu i završimo regularni deo na jedanaestoj poziciji. U Superligi nismo bili na potrebnom nivou, ako je za opravdanje imali smo i smenu trenera i ponovo probleme. Žao nam je što nismo ušli u polufinale srpskog plej-ofa, kaže za MOZZART Sport Nikola Jevtović.

Izabrane vesti

Metalac se ipak nada da će i sledeće sezone igrati na međunarodnoj sceni?
Valjevo se nada specijalnoj pozivnici za ABA ligu, potom, Evrokupu ili FIBA ligi. Videćemo.

Jevtović podvlači da je njegov ugovor sa klubom iz Valjeva istekao.
Metalac mi nudi novi ugovor, ali teško da ću obnoviti saradnju. I tokom minule sezone imao sam ozbiljne ponude iz inostranstva, bio sam na korak od prelaska, ali sam morao da ostanem u Metalcu. Sad je druga priča, postoji više opcija, videćemo.

I nekim saigračima su istekli ugovori?
To je tačno, pojedinci su slobodni, a neki igrači imaju još uvek validne ugovore. Mislim da se u Metalcu neće ništa znati do kraja juna, zaključio je Nikola Jevtović.

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: MN press)


tagovi

Nikola Jevtović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara