Komentari na vest

Jasikevičijus: Tražili smo Lebrona, ali nam je rekao da ima obaveze prema Lejkersima

G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Zna li se sta za vikend jel dobija fmp igokeu ?!
Ш

Шоне Пинокио

pre oko 2 sata

Мени се пре три дана нудио Леброн,али је Радоња рекао да нам није потребан,да смо покривени на тој позицији,Сарапа ми је сведок....
1

149

pre oko 1 sat

Klivlend da zahvali Radonji što ga nije hteo inače bi igrao za cztmtsdivavoli
n

neshha

pre oko 3 sata

Sve vise postaje nadmen i bezobrazan.Kakav sastav ima,vecina nas koji pratimo kosarku bismo sa ovim igracima otisli na F4 da smo treneri.Lako je tada pametovati.A realno posle Zalgirisa nigde nista nije postigao i pokazao u odnosu na roster koji je imao.
A

Analiza 9

pre oko 4 sata

Veoma volim košarku i pratim bukvalno sve, imam vremena na pretek i jedva čekam da počne NBA ali što se tiče Fenera i sa njima se može igrati i oni su ljudi. Pre svega odbranu fokusirati na Boldwina i Hejs Dejvisa. Biće malo problem i sa Bonzi Colsonom ali nije ne rešiv. Uglavnom fokus svesti na odbranu od 3p i na Boldwina i moze se. Očekujem istu sastav kao protiv Baskonije samo zamena Branko-Teo i to je to. Ako je Kodi spreman da igra od 25 do 30 minuta umesto Yaga ubaciti i Dalibora Ilića, neka se bije sa Dejvisom, neka napravi 5 Faulova ako treba i u prvom poluvremenu samo da ne dozvoli lake koševe, Bobi im jeste centar ali sigurno da je Kem Birč prva opcija, njega samo izvlačiti van reketa, Sanli je igrac koji se ne gradi bas dobro i vise voli da iz pick-a otvori za sut za 3, na papiru za prvo mesto se bore Oly i Fener s tim sto u Jaskevicijusa nemam ni trunku poverenja kao trenera, igrac je bio klasa ali kao trener jedan veliki cirkuzant. Konstantan pritisak na poziciji 1 može da urodi plodom, dobra odbrana od suta za 3 p i flaster na Boldwina i Hejs Dejvisa, te tri stvari ako se odrade na visokom nivou Fener može da padne! Srecno!!!
a

arroyo

pre oko 4 sata

kakav ljigav lik tačno se vidi ko ga je učio
s

sasa70

pre oko 4 sata

a kada si ti to ucio Sarunasa??
@

@@@@

pre oko 3 sata

U pravu si. Naučio se ljigavosti kod Pešića u Barseloni.
Z

Znik

pre oko 4 sata

Kako ce da rasture fmp 30 razlike u utorak, a mi krecemo seriju pobeda.
0

0-2

pre oko 4 sata

veruj zocu vise nego ocu!!!
P

Polako samo

pre oko 4 sata

Ne upisuju se pobede i porazi pre utakmice, mozda ne bude dan, mozda sudije donesu neku tešku odluku, mozda bude Egal pa neki srecan sut resi utakmicu, polako, i taj Bayern nije za podcenjivanje, Nejpir je odlican igrac samo nekad mu je dan nekad ne, Maddar ima stare račune, Fojtman je prevaga na njihovu stranu jel 4-ku kvalitetnu trenutno nemate, Obst ako pogodi prvi sut može da vam da i 30 polako, ne znaš šta spremaju treneri, kakva taktika će biti, lako je reći Bayer je naš ali ni trening pripreme za njih nije odradjen polako samo...
s

sasa70

pre oko 4 sata

Kao navijac Partizana, bolje da MI gledamo nasa posla a sta drugi rade to je njohova stvar. Sta ako MI ne krenemo seriju pobeda, sta cemo onda??
@

@sasa70

pre oko 3 sata

Kao i tvoj klub što je radio godinama. Pričaćemo kako nas Evroliga NE INTERESUJE a ako počnemo da pobeđujemo onda će da nas zainteresuje.
D

Dre

pre oko 2 sata

0:8