Ognjen Jaramaz
Ognjen Jaramaz

Jaramaz dominirao, ali je Huventud nadigrao Baskoniju

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 23:29

Srpski bek pokazao Lasu da može da računa na njega

Posle dve sezone u Bajernu iz Minhema, Ognjen Jaramaz se vratio u Partizan Mozzart Bet, ali je prethodna godina bila ispod svih očekivanja. Kako su crno-beli zamenili skoro ceo roster, Jaramaz je morao da pronađe novi klub, a za njega je zainterovana bila Baskonija.

Prihvatio je bivši igrač Mege tu ponudu, radovao se igranju za Pabla Lasa, ali španski stručnjak i nije baš toliko računao na našeg košarkaša. Priliku u Evroligi dobijao je na kašičicu, a slično je bilo u španskom prvenstvu. Ipak, večeras je na parketu proveo 29 minuta i za to vreme postigao čak 18 poena.

Izabrane vesti


Efikasniji od njega bio je Nikos Rogavopulos sa 19, a 15 je ubacio Čima Moneke. Na drugoj strani istakao se Kaiser Gejts sa 15, a po 12 su dodali Ante Tomić, Devon Dotson, Kasius Robertson i Adam Hanga, bivši košarkaš Crvene zvezde.

Baskonija je poražena od Huventuda 79:82 i ovo joj je treći poraz u pet kola u ACB ligi. Podsećanja radi, prošle sezone tim iz Vitorije nije uspeo da se plasira ni u plej-of i to je bio veliki šok za sve klubu. Nedugo nakon toga otkaz je dobio Duško Ivanović, Baskonija je dovela dobre igrače, ali za sada i ove sezone nema rezultata.

Svakako partiija Jaramaza može sve da nas raduje i čini se da bi on bio odličan par za Markusa Hauarda, ali treba da se izbori za mesto u rotaciji pored Kamara Boldvina i Trenta Foresta.

Pred Baskonijom je dupla nedelja u Evroligi. Prvo će odmeriti snage sa Armanijem, a onda i Parizom.



tagovi

ACB ligaOgnjen JaramazBaskonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara