REZZIME DANA (subota): Sreća u Belorusiji, opekli ste se za stonoteniskim stolom

Vreme čitanja: 4min | sub. 21.03.20. | 23:07

Pogledajte ko vam je 21. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BK ESKILSTUNA - PRIMAVERA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:0
Jedan, ali vredan gol bio je dovoljan Eskilstuni da danas savlada Primaveru u prijateljskom susretu. Šveđani očigledno još uvek ne haju za koronavirus, pošto nesmetano igraju mečeve i pripremaju se za početak nove sezone. Bilo kako bilo, domaći su do pobedničkog gola stigli u 70. minutu i tako vam nabacili osmeh na lice.

VITEBSK - GORODEJA (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 1:0
Belorusija je jedina zemlja u Evropi koja "odoleva" da ne otkaže zvanične fudbalske aktivnosti. Prvenstvo je počelo ovog vikenda po planu, a danas ste se obradovali velikom kecu. Vitebsk je pred svojim navijačima uspeo da savlada Gorodeju u prilično čudnoj utakmici. Poveli su domaći autogolom Ignjatenka, da bi potom ostali sa igračem manje u 45. minutu zbog drugog žutog kartona Kalenčuka. Na svu sreću, rezultat je ostao isti do kraja, pošto gosti nisu iskoristili brojčanu nadmoć.

ISOLK MINSK - NEMAN (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:0
Prvo kolo beloruskog šampionata donelo vam je sreću, ali jedva, tek u završnici meča. Izjednačena utakmica u kojoj je Isolku u velikoj meri pomogao crveni karton gostujućeg igrača, srpskog fudbalera Zorana Marušića da sa igračem više napadne sva tri boda. Nervirao vas je sve do samog kraja, kada je u 88. minutu postigao jedini gol na meču za odličan početak prvenstva i zaokruženog keca na vašim tiketima.

A. SILANTEV - A. MONAKOV (tip bezh 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2
Ogromna, ogromna borba, ali na kraju pobeda "na pravoj adresi". Nadali ste se da će sve nekako proći mnogo lakše, ali je Monakov osvojio prvi set i naterao svog rivala da se dobro oznoji. Silantev je uzeo dva naredna perioda i došao nadomak pobede, ali smo na kraju ipak gledali peti odlučujući set koji je Silantev dobio rezultatom 11:9, te vam tako zaokružio keca.

NATUS VINSER - FORZ (tip bezh 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1
Danas ste oko bacili i na e-sports, gde su Natus Vinser i Forz ukrstili koplja u CS-u. Bile su neophodne tri mape kako bismo dobili pobednika: Na Infernu je slavio Forz rezultatom 12:16, na mapi "Voz" viđena je velika borba i taj-brejk, pošto je Natus Vinser spasavao živu glavu i slavio sa 19:17, dok je na "Nuke"-u na trećoj mapi rezultat bio 16:13 za Natus Vinser.

IFK MALME - TORNS (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:3
Nakon nerešenog prvog poluvremena, gde su gosti poveli, a Malme došao do poravnanja, videli smo zanimljiv drugi deo igre. Lundgren je prvo doneo potpuni preokret Malmeu, da bi Bergman i Tran vratili prednost na stranu Tornsa. Za goste je sve bilo lakše posle crvenog kartona Arsenijevića, pa je dvojka zaokružena i dobitak ostao u vašem džepu.

ISTERN AA –  PEGAZUS (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:0
Pukla je petarda u polufinalu FA kupa Hong Konga. Debakl Pegazusa najavljen je već u četvrtom minutu, ali do poluvremena Istern AA nije više pogađao. A onda je početkom drugog krenuo teror odbrane gostiju koji je trajao sve do poslednjeg minuta, kada je u 90. minutu petim golom overen prolazak u finale.

BUDŽUMBURA – KAJANZA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:1
Ova teška vremena naterala su vas da sreću potražite u prvoj ligi Burundija, ali ako ishod svaki put bude ovakav, mogli biste češće da se joj se vraćate. Talična je danas bila ekipa Budžumbura koja je uspela da sačuva prednost iz prvog poluvremena, produži niz na pet utakmica bez poraza i vama zaokruži odličnu kvotu.

PRECRTANO

E. KRIUČKOV - V. ERMILIN (tip bezh 1, kvota 1,55) – rezultat 0:3
Jedini par zbog kojeg ste se danas uhvatili za glavu viđen je na klađenju na stoni tenis. Potpuno neočekivano Ermilin je bez ikakvih problema trijmfovao bez izgubljenog seta, što nije bilo u vašim planovima, pa je kec prekrižen.

LINDOM - EDEVOLD (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:2
Po gol u oba poluvremena bio je dovoljan da Edevold odnese pobedu u ovom prijateljskom susretu. Na vreme je poveo gost preko Struda u osmom minutu, a trijumf je zapečatio u 77. minutu još jednim pogotkom. Kec ovde nije bio ni u nagoveštaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara