Janković o duelu s Jovanovićem: Dobio sam baš dobar udarac

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 23:10

“Baš, baš fin”, kaže krilni centar Partizana

Nikola Jovanović je isključen s meča protiv Partizana u porazu njegovog Trenta, a do svega toga je došlo tako što je udario Stefana Jankovića u jednom duelu. Sudije su rekle - namerno. Bio je to čudan duel, posebno kada se zna da su ova dvojica igrača u isto vreme stigla u Crvenu zvezdu prošle sezone i da su imali odličan, prijateljski odnos. Često su se družili.

A onda ovo večeras…
"Sudije su videle šta se desilo i donele pametnu odluku. Ne bih previše pričao o tome. Dobio sam baš dobar udarac. Baš, baš fin", rekao je Janković posle utakmice.

Izabrane vesti

Slučajno ili namerno?
"To morate njega da pitate", kaže Janković.

Bil iste saigrači prošle sezone, iznenađujuće je da se ovo dogodilo?
"Bili smo saigrači, ali na terenu ne važe prijateljstva. To je bilo prošle godine. Sada to ne znači ništa. Čini mi se da je namerno pošto je bilo iza leđa. Ali najvažnije je da smo pobedili. Sudije su videle na snimku da li je bilo namerno i zato su ga isključile", rekao je Janković.

I Nikola Jovanović je prokomentarisao ono što se dogodilo.
"Sve se desilo u žaru borbe. Nije postojala nikakva namera. Sudije su donele odluku kakvu su donele, ne mogu da utičem na to. Ali nama je najbitnije da zaboravimo poraz i fokusiramo se na Brešu u prvenstvu. Moramo da nastavimo da igramo sa istom energijom. Najbolja moja partija u sezoni, ali ne gledam to tako. Voleo bih da ekipa pobeđuje pa da moj učinak dođe do izražaja", rekao je Jovanović posle utakmice.

Foto: MN Press


tagovi

Stefan JankovićNikola Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara