Dimitris Janakopulos (Screenshot - Youtube.com)
Dimitris Janakopulos (Screenshot - Youtube.com)

Janakopulos posle prelaska Petruševa u Olimpijakos: Dogovorili smo dva pojačanja od 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.23. | 15:33

"Imaćemo bolji tim nego 2009", priča prvi čovek Panatinaikosa

Olimpijakos je u kratkom roku predstavio dva pojačanja, pošto je posle Naza Mitru Longa potpisao i srebrnog reprezentativca Srbije iz Manile Filipa Petruševa. Potezi kluba iz Pireja nisu mogli da prođu bez komentara prvog čoveka Panatinaikosa, Dimitrisa Janakopulosa.

Kao po običaju, oglasio se na društvenim mrežama i poručio velikom rivalu da je za narednu sezonu dogovorio dva velika pojačanja.

Izabrane vesti

"Objava za Petruševa je bila prilično uspešna. Skidam kapu. Nadam se da ćete promeniti raspoloženje, ali pošto smo raspoloženi za šale danas, reći ću sledeće: Zajedno sa trenerom Atamanom, preduzeli smo korake za dve promene u rosteru za narednu sezonu. Dva igrača, svaki vredan 3.000.000 evra. Neću reći ko su, ali dobrih ih znaju tamo u Pireju. Verujem da ćemo imati bolji roster nego 2009. To je to. Uživajte u kafi", poručio je Janakopulos.

Panatinaikos je letos promenio kompletnu ekipu. Angažovao 11 novih igrača (neki su već igrali u klubu), a onda je na sve to dodao i bivšeg košarkaša Majamija i Lejkersa Kendrika Nana.

Zeleni su polako podizali broj obrtaja pod vođstvom Ergina Atamana, pa posle 10 kola u Evroligi imaju učinak 6-4, dok su u grčkom prvenstvu na 8-0.


tagovi

KK PanatinaikosKK OlimpijakosDimitris JanakopulosFilip Petrušev

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara