Komentari na vest

Jam Madar na izlaznim vratima Fenerbahčea, Šaras naciljao zamenu

I

Ispalio ih...

pre oko 1 mesec

...PRVO MIROTA,PA NJIHOV ZEMO HEZONJA,PA MADAR...NASTAVICE SE!
@

@ISPALIO IH

pre oko 1 mesec

Rece lik u ciji klub niko ne zeli da dodje osim ako pare nisu duplo od onoga sto drugi nude. Vidi pod Laso, Nebo, Nejpir itd itd itd..

Lesor

pre oko 1 mesec

Vidim da ga mnogi sada vec vide u Zvezdi ona je pravi klub za razvoj mladih talenata mnogo talenata se tu ,,razvilo" a on vise i nije mlad.
O

Ononononzvzv

pre oko 1 mesec

Reko Anđuša Balši, reci Avramu da kaže Tristanu da beži gde ga noge nose!
C

Ceca 1968

pre oko 1 mesec

Mislim da je dečko izmanipulisan...mozda smo se i mi odredili o njega. Ja bih se bas obradovala njegovom povratku.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Mali je bio pohlepan. Ok nije prvi i poslednji.
0

0999

pre oko 1 mesec

DOLAZI U ZVEZDU. PROVERENA INFO.IZVOR KREDIBILAN. IZ BEOBASKETA
1

1233567

pre oko 1 mesec

Dolazi u Zvezdu provereno.
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

S. Jovic,Topic,Teodosic,Jago plejevi za sledecu sezonu. Kakav Madar!
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

O ovog momka smo se ogriješili zbog sitnog novca. Realno - zaslužio je tu mizernu povišicu koju je tražio kao evropski prospekt, više nego što su Anđušić i Jaramaz zaslužili redovnu platu. A što je još gore od svega biznismen iz Prislonice je zbog njega zaratio sa tipom koji je menadžer 2/3 igrača koji nešto vrijede. Menadžerom koji je zlo košarke, ali nažalost i zlo koje je nužno u ovim đavoljim vremenima.
7

77154478

pre oko 1 mesec

Razumem te kako razmisljas, negde sam saglasan sa tobom u delu koji se tice Jaramaza i Anjdjusica, ali ako pogledas malo siru sliku, klub jednostavno nije prista na ucenu, i u tom delu postujem odluku kluba da se mešetari i krvopije odstrane. Da su ga ispostovali sa zahtevima, dali bi legitimno pravo sim ostalim igracima da se ponasaju na isti nacin, i gde bi bio kraj?!? Na kraju ce se ispostaviti da je samom sebi najvise naškodio sto je usao u ples sa đavolom. Jer ko te jednom izda, izdao bi te opet. Treba nam igrac takvih karakteristika, ali nam ne treba takav covek.
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Taj decko je samo trebao da ispostuje proceduru I gotovo. Dobio bi mnogo vise nego sto je trazio na 6 mjeseci prije isteka starog ugovora. Poslusao je Zalizanog koji gleda samo svoju korist. Sada neka trpi poslijedice. Od najmladje zvijezde u sponu Euroleague do toga da nema mijesta ni kao treci u Fenerbahceu.
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

@77154468 Znaš u čemu je stvar - siguran sam da su i Ledej i Panter ostali uz poboljšan ugovor. Mali je legitimno tražio ono što je zaslužio. Pogledaj samo šta je Ostoja napravio ovim ratom sa zalizanim - totalno nam je suzio tržište. Ja se dotičnog menadžera gnušam ali bojim se da je napravljena velika greška i da nas je to inaćenje skupo koštalo upravo u ovoj sezoni. P. S. Ja vjerujem Žocu i nikom više od trenutne upravljačke strukture.
J

Jjjjj

pre oko 1 mesec

Ovaj decko je napravio gresku ali isto tako mlad je tako da ima vremena da se vrati. Madar je dobar igrac moze biti dobar evroligaski plej i mislim da ce biti ponuda iz evrolige a Jokubaitis nista nije bolji igrac od njega.
H

Herakle

pre oko 1 mesec

Madar u Zvezdi, posto Top ide u NBA Sledece sezone na pleju su Madar, Jovic, Teodosic, Jago. Na Beku Nedovic, Hanga, Lazic, Guduric Na 3. Kalinic, Dobric, Gedraitis Na 4. Mitrovic, Davidovac na 5. Bolomboj, Petrusev.
Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

И наравно Џеј...
M

Malo jaci od soda vode

pre oko 1 mesec

Ekipa za propas'
K

Kglv

pre oko 1 mesec

Prica se o irvingu i doncicu
A

Aleksakg

pre oko 1 mesec

@Herakle evo ja vam kao zakleti Grobar od svega srca želim tu ekipu!
M

Minhen

pre oko 1 mesec

Zivi bili pa videli,eto ga u Zvezdi
V

Vamos

pre oko 1 mesec

Eto Madara u Megi 🤣
m

major Gaspar 77

pre oko 1 mesec

Pa pazi, nije daleko od istine. Zna zalizani sta ce i kako ce. Ne bi se iznenadio da iz Mege ode pravo u NBA.
h

hhahs

pre oko 1 mesec

јокубаитис најпрецењенији играч у историји евролиге
g

gostgot

pre oko 1 mesec

Не бих баш рекао.
H

Hermano7

pre oko 1 mesec

Idi sad misko nek ti nadje mesto u zenski Mega klub.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Ne nego ce ga ponuditi Zvezdi jer igrac poput Madara je potreban. Nadam se da Covic to nece uraditi.
P

Pobogu....

pre oko 1 mesec

koliko ste vi zluradi, to je za priču. Kad je Zvezdinoj publici pokazivao srednji prst dizali ste ga u zvezde, a sad... Pazi ovako kad Panetr prihvati Partizanovu ponudu koja je veća od Armanijeve, onda je on majstor, dolazi iz ljubavi, a kad Madar prihvati Fenerovu ponudu koja je veća od Partizanove, onda je on izdajnik, Miško je kriv... Paralelni univerzum. P.S. A šta si ti postigao sa svoje 24 godine? Ili, možda je bolje pitanje, šta ĆEŠ postići sa svoje 24 godine, jer ovaj komentar zvuči baš klinački?
0

0909090

pre oko 1 mesec

@ Pobogu Pretpostavljam da si nekih mladih godina pa ti percepcija nije bas adut- ali da ti objasnim. Niko njega ne smatra izdajnikom zato sto je otisao za vise para, podseticu te da je on pre nego sto je trazio veci novac dva puta razgovarao sa trenerom i jedini zahtev koji je imao je veca uloga u timu i veca minutaza. novac ni jednog momenta nije bio prepreka do momenta kada nije otpustio menadžera i dosao pod okrilje kancera nase kosarke- gospodina Raznatovica. E zbog toga je docekan tako kako je docekan, jer izdao je coveka koji je vodio racuna o njegovoj karijeri, izdao je klub kiji ga je napravio u najboljeg mladog igraca Evrope, i time pokazao da pohlepa je njegovo drugo ime. Takvom coveku nije mesto u nasem klubu.