Komentari na vest

Jago: Više mi se sviđa atmosfera Pionira, verovao sam da će Davidovac da pogodi

D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Tek ćeš da vidiš šta je navijanje u finalu domaće lige kada i Sever bude u hali, koji ne dolazi na Aba ligu. Ovo sada su simpatizeri, koji su odlično navijali na prvoj utakmici.
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Sta ste navalili na Nedovica i proklizavanje jasno se vidi na snimku iz drugog ugla da mu je pomjerio stajnu nogu. Onaj faul nad Jagom cist ko suza, udarac laktom koliko znam nije dozvoljen u kosarci.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Али брат, сит се насмејах кад је одгурнуо Кабокла са оног подбацивања на крају утакмице, где се овај потоњи хтео ушуњати да скаче са Давидовцем уместо Ледеја... Шта је врела крв бразилска, за победу ни брата не пуштај! 😄 Исти су као ми, нема шта!
D

Da, da

pre oko 1 mesec

Pogotovo ti se svidja kada ti sudija dodeli slobodna bacanja kada sam proklizao, i tako odluce utakmicu, kao i Nedović kada proklizao i njemu isto slobodna bacanja.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Тако одлуче меч у првом полувремену. "фаул" Томпкинса над Ледејом ...Кад је Топмкинс због негодовања добио упозорење си заборавио ...четврта четвртина .. "Фаул" над Кабоклом ...судија показује "гурање" си заборавио . Судије су одлучиле да Будућност није у финалу . Судије су одлучиле дерби прошле сезоне кад сте ви били домаћини.

pancevac992

pre oko 1 mesec

lakat u rebra,idi po naocare
D

Da, da

pre oko 1 mesec

Bas tako, sve je tako zato ste vecito 15 u Evroligi i nikad nista niste uradili, bravo za vas👏👏👏, bolje da napisete jos neko saopstenje to vam boje ide.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Недовић "проклизао" уз помоћ Кабокла .Левим стопалом га покосио.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Не знам како је било у хали ,али на ТВ пригушен тон.Важан кош се да,а не чује се хук...баш "одличан" угођај гледања. Јел било навијање уопште ? У преносу пар пута се чуле песме ?

pancevac992

pre oko 1 mesec

naravno da je bilo,dodji pa vidi
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Немам пропусницу ...а и да имам ,не бих дошао .Да се цимам три сата раније ,да бих гледао или уживо или на видео биму. На ТВ кад пригуше тон ... буквално једва гледам.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Partizan osvaja sutra 1-1 vec u Areni vas gutamo 💪😆
M

Marinjo1

pre oko 1 mesec

Vec ste osvojili 11. mesto i drugo mesto u kupu, sutra se nadate osvajanju za 1:1. Toliko ste se naosvajali kod Obradovica hahaha
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Covjek sa dusom i srcem.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

50 slobodnih bacanja i jedva dobili haha zato sutra gubite bice 1-1

pancevac992

pre oko 1 mesec

prosle godine 38 naspram 20 ti je bilo okej?
F

Familija

pre oko 1 mesec

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
T

Top 13 klub

pre oko 1 mesec

ISPALI IZ EL...ZAVRSILI NA 12-TOM MESTU...IZGUBILI KUP...IZGUBILI CAK 4 DERBIJA OD ZVEZDE ZA REDOM... NASTAVICE SE!
g

gost225

pre oko 1 mesec

Sa ovim sudjenjem i ja bi osvojio aba ligu i to protiv el kluba 16og mesta
p

psyhhodelija

pre oko 1 mesec

Izgubili Super Kup, izgubili Kup Radivoja Koraća, izgubiće ABA, ispali iz Evrolige... Uspešna sezona..Treba im dati KLS za njih nebitan trofej sada,ali nekad je bio bitan..Za 3 godine samo jedan trofej, Studentski centar ove godine ima 2 trofeja.Zvezda ih bije 4 puta zaredom.. Odbojka titula, Fudbal dupla kruna, SEDMA titula zaredom..
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

1-1 sutra posle pucate u Areni obe 3 - 1 za Partizan
F

Free spin

pre oko 1 mesec

@gost225 mislis na ono sudjenje protiv Buducnosti, kada ste na -7 razlike dobili 4 bacanja i izbacili im najboljeg igraca a panter je iznacio nogu i napravio kontra faul??? Na takvo sudjenje mislis, jer da ga nije bilo, ne bi bili ovde. Pozdrav
G

Gost233

pre oko 1 mesec

@psyhhodelija Kad pominješ fudbal, u ovu ligu da dođe Liverpul sa Klopom ili M. Siti sa Gvardiolom ne bi bili prvi, bila bi zvezda.
@

@gost233

pre oko 1 mesec

Pa ne umanjiš ti Zvezdu ako je napišeš malim slovom nego sebe da si nepismen hahaha koji komplex da ne mogu da napišu kako se piše nego bi pre ispali nepismeni hahaha svašta:))
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 mesec

Bravo Jago...Nedovic treba da se ugleda na tebe i vrati samopouzdanje koje ocigledno nema...Dvoumi se puno, neodlucan i jako nesiguran posebno veceras...Ne napada reket, kos prodorima , vec bezi od direktnih duela zbog cega je i doveden...Jago je jako hrabro i nadahnuto igrao, napadao...Ovo veceras sto je Naneli pogadjao je za nepoverovati...1-0 i to je jako, tj.najbitnije...
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Nemam nista protiv da ostanu svi vasi domaci igraci Partizan ce se pojacati za sledecu sezonu i bice jaci opet tako da u Evroligi opet uraditi nista necete kao i obicno haha
J

Jambb

pre oko 1 mesec

On je hodajuci missmatch u odbrani, ali ipak drzi se neverovatno, kad videh koliko je samo Douzer visi od njega, i jos taj duel nije napravljen blokom vec ga regularno cuvao. Daje maksimum uvek i sasvim solidan je plej
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Yago se trudi, to je nesporno, agresivan je, vidi se da uživa, ume to da bude i kontraproduktivno, ali ne mogu mnogo da mu zamerim. Ocekujem Nedovica u sledecoj na 20+ poena, prva dva napada, odmah na prodor, ne mogu stapom da ga zaustave, i kad se dodatno pomere u nazad, onda moze sut, ono je sve daleko, na silu, preko ruke.