Jago Dos Santos (©Star Sport)
Jago Dos Santos (©Star Sport)

Jago sa zaštitnom čizmom u Areni

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 19:10

Jasno je da je sezona za Brazilca završena, sada je glavno pitanje da li će se oporaviti za vreme da pomogne nacionalnom timu

Doživeo je peh Zvezdin MVP iz finala ABA lige na prvom meču finala KLS protiv Partizan Mozzart BEta. Šuškalo se da je Jago Dos Santos doživeo rupturu mišića, ali zvaničnih informacija nije bilo, sve do sada.

Pred meč broj dva možemo da vidimo Jaga sa zaštitnom čimom na povređenoj nozi koja je podignuta na stolicu. U toj pozi je pratio saigrače koji se pripremaju za meč protiv Partizan Mozzart Bet na njihovom terenu.

Izabrane vesti

Podsetimo da je omaleni Brazilac bio najbolji igrač prvog meča pre nego što se povredio u drugom poluvremenu. BIo je jedan od najzaslužnijih za činjenicu da je Zvezda imala dvocifrenu prednost koji je uspela posle velike borbe da sačuva i slavi u dramatičnom finišu u kojem je tim Željka Obradovića imao šut za pobedu.

Sada će Crvena zvezda morati bez njega da pokuša da završi posao i osvoji novu, treću titulu ove sezone.

Ukoliko Partizan danas pobedi, serija će se vratiti u Pionir, a već sada je jasno da na tom eventualnom meču u subotu neće biti Jaga Dos Santosa.


tagovi

Jago dos SantosKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara