Nikola Ivanović ©KK Crvena zvezda
Nikola Ivanović ©KK Crvena zvezda

Ivanović pucao i razigravao na debiju za Zvezdu, Holins ubacio 20 poena, Cirbes dao šest za osam minuta

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.09.21. | 21:25

Ekipa Dejana Radonjića savladala Megu - 82:77

Nakon pobede nad FMP-om, Crvena zvezda je vezala i drugo slavlje na pripremnim mečevima za novu sezonu. Ovoga puta u dvorani Aleksandar Nikolić savladana je Mega rezultatom 82:77, a meč su obeležile novajlije u redovima srpskog i regionalnog šampiona.

Ostin Holins je bio najefikasniji sa 20 postignutih poena, ali je ključni faktor meča bio debitant Nikola Ivanović, koji je ubacio 17 poena i imao šest asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte, uz 24 indeksna poena. Bivši igrač Budućnost gađao je trojke 5/8, a Holins 4/9. Kontinuitet je nastavio i Nikola Kalinić, koji je ubacio 12 poena i imao četiri skoka i dve ukradene lopte, uz indeks 18.

Izabrane vesti

Osam minuta na terenu proveo je i Majk Cirbes, koji je za kratko vreme ubacio šest poena. Podsetimo, Nemac trenira sa ekipom Dejana Radonjića, dok traži angažman, a u ovom trenutku dobro dođe Radonjićevom timu za razigravanje, pošto je centarska linija deficitarna.

Ostin Holins ©KK Crvena zvezdaOstin Holins ©KK Crvena zvezda

Van tima je Ognjen Dobrić zbog lakše povrede, večeras nije bilo ni kapitena Branka Lazića, dok je povratnik Nejt Volters pored terena bodrio saigrače, pošto je u srpsku prestonicu stigao tek juče. Aron Vajt, koji je dominirao protiv ekipe iz Železnika, večeras je imao skromniji učinak, pa je ubacio osam poena za 20 minuta na parketu. Isti broj poena imao je i Ognjen Kuzmić, uz četiri skoka.

Kod Mege je najefikasniji bio bivši igrač upravo crveno-belih Boriša Simanić sa 17 poena, dok je dva manje dao Matković.

Crvena zvezda seriju pripremnih mečeva nastavlja 7. septembra, kada će joj protivnik biti rumunska Oradea.

CRVENA ZVEZDA – MEGA 82:77

/20:15, 20:18, 25:24, 17:20/

CRVENA ZVEZDA: Popović, Lazarević 2, Uskoković 2, Davidovac 5, Mitrović 2, Gušić, Kalinić 12, Holins 20, Simonović, Ivanović 17 (6as), Vajt 8, Kuzmić 8, Cirbes 6.

MEGA: Smit 8 (10as), Jović 11, Kočović 1, Kazalon 4, Đurišić 2, Ružentsov, Cerovina 9, Simanić 17, Vujić 2, Rudan, Matković 15, Balčerovski 8.


tagovi

Nikola IvanovićMajk Cirbes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara