Johanes Vojtman (©AFP)
Johanes Vojtman (©AFP)

Italijani javljaju: Zvezda hoće Vojtmana

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.24. | 10:03

Nemac je slobodan igrač nakon rastanka sa Olimpijom iz Milana

Bio je Filip Petrušev već viđen za povratak u Crvenu zvezdu, međutim možda je sjajnim partijama na Olimpijskim igrama "kupio" sebi ostanak u Olimpijakosu. Da nije sve gotovo po tom pitanju i da je moguće očekivati obrt u celoj priči govore informacije milanskog portala "Real Olimpia Milan" koji javlja da su crveno-beli zainteresovani za Johanesa Vojtmana.

Nemački krilni centar je dobro poznato ime u Evroligi, prethodne dve godine je igrao za "manekene", dok je pre toga nastupao za moskovski CSKA, Baskoniju, Frankfurt i Jenu. Dugogodišnji je reprezentativac svoje zemlje koju je predstavljao na ovogodišnjim Igrama u Parizu i zauzeo četvrto mesto porazom od našeg tima.

Izabrane vesti

S obzirom da mu je ovog leta istekao ugovor sa Milanezima i da nije dogovorio nastavak saradnje, primamljiva je i relativno lako ostvariva meta. Crveno-beli, za razliku od Petruševa, za njega neće morati da plaćaju obeštećenje, već bi u redove regionalnog i srpskog šampiona stigao kao slobodan igrač.

Crvena zvezda je i ovog leta bila vrlo aktivna na tržištu. Dovedeni su Uroš Plavšić posle odlične sezone u Megi, zatim Kodija Milera Mekintajera, Ajzeu Kenana, Majka Dauma, uz povratnike Nikolu Kalinića i Ognjena Dobrića. Produženi su ugovori sa Milošem TeodosićemJagom dos Santosom, Brankom Lazićem i Rokasom Gijedraitisom.


tagovi

Johanes VojtmanKK Crvena zvezdaKK Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara