Pozdrav direktorki, ali Partizan pobeđuje

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.02.20. | 16:15

„Imam plan kako da se suprotstavim Petroviću i Nikoliću“, poručuje Saša Zdjelar

Pet od poslednjih deset večitih derbija završeno je remijem. Kako se uglavnom igra tvrdo, na rezultat, bez umiranja u lepoti, ima i logike što malo ko želi da se otvori, napadne, pa se u delu javnosti još jedan nerešen rezultat nameće kao prvi izbor. Da budu pata karte navija i Zorica Bjelogrlić, direktorka Osnovne škole „Olga Petrov“ iz Padinske skele, kako bi pomirila interese bivših đaka: Veljka Nikolića i Saše Zdjelara.

Komentarišući da je malo mesto kakvo je Vrbovsko dalo dva aktera 162. večitog derbija, na stranicama Sportskog žurnala je poželela:
Volela bih da ni Veljko, ni Saša, ne budu tužni posle utakmice. Zato, neka bude nerešeno, a oni najbolji u svojim timovima“.

Izabrane vesti

U Humskoj 1, ipak, nisu voljni da joj ispune želju, imajući i vidu da ih zanima samo pobeda kojom bi smanjili razliku, trenutno postavljenu na 11 bodova.
Pozdrav direktorki, ali se nadam se da će moja ekipa izaći radosna sa terena. Nikolića znam odavno, međutim, verujem u svoj tim“, pojasnio je Saša Zdjelar.

Njegov prijatelj iz vremena provedenog u Olimpijakosu, Marko Marin napustio je tokom zime crveno-bele, novi trener Dejan Stanković opredelio se da ulogu centralnog veziste poveri Njegošu Petroviću, a neće izostati ni dueli sa nešto ofanzivnijim, Veljkom Nikolićem.
Protiv bilo koga da igram analiziram pojedinačno svakog pojedinca. Petrovića poznajem iz Rada, Nikolića iz mlađih kategorija OFK Beograd. Veljka ne znam iz seniorskog fudbala, ali sam pratio utakmice, imam neki plan kako da im se suprotstavim“.

Zdjelar je dosad odigrao šest utakmica protiv Crvene zvezde, uz učinak od po dve pobede, poraza i remija.
Nedeljni meč predstavljaće novo iskustvo za nas. Verujem u saigrače, nadam se da će se pokati kao i u prethodnim derbijima. Utakmica mnogo donosi, mislim da ćemo izaći kao pobednici“, dopunio je Partizanov motorino.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara