Komentari na vest

Istorijski poraz Poljaka: Niko u polufinalima nije bio na -41

n

naravno

pre preko 1 godinu

mec sa slovenijom namesten
T

Tako je to

pre preko 1 godinu

Kad zalutas.
G

Gooost

pre preko 1 godinu

Minus 41 hehehe poznato mi
n

nemaveze

pre preko 1 godinu

ništa to nije , najveći gubitnici eb smo mi pa slovenci , mi smo se ubedljivo najviše qrčili pa onda slovenci a ispali smo kao zadnje čkepi
d

da vidim

pre preko 1 godinu

Da li sam dobro razumeo? Najveći gubitnici smo mi (koji u sastavu nismo imali 3 vazna igraca i 2 koja su se tek oporavila od bolesti) i koji nismo igrali na olimpijadi inace, zato sto smo izgubili od italije koja ima respektabilan tim i koja je bila pred izbacivanjem i francuske a tek posle nas branioci titule i 4 na olimpijskim igrama koji su izgubili od poljske koju smo mi pobedili u grupi sa 30 razlike.ne ide nesto ta matematika.a da je bilo previse lozenja neosnovanog u medijima to se slazem.selektor i momci ni u jednom trenutku nisu izjavili da je cilj zlatna medalja.
M

Macchiato

pre preko 1 godinu

Ovo EP je pobeda evropske kosarke zasnovane na timskoj igri i jakoj/cvrstoj odbrani, naspram NBA individualizma. Nesto ne cujem vise debilna skandiranja publike "MVP". Dodje Italija sa 10 od 12 igraca iz njihove lige i odrzi nam cas kosarke, a Spisu iz Venecije nam zatrpa kos trojkama.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

E ovo se zove blamaža, bolje da su ispali od Slovemaca sa pristojnom razlikom nego ova kataklizma
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Nije bolje, ostvarili su valjda najbolji plasman u istoriji.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Kakav najbolji plasman u istoriji, Poljaci imaju srebro i 3 bronze sa EP, bili su u top5 evropskih sila od 50' do sredine 70'..
D

Drvo

pre preko 1 godinu

dobro , to je praistorija